Otkazan "Egzit" festival

14.07.2020. 08:45
1
IZVOR: SRNA

Jubilarni 20. "Egzit" festival otkazan je zbog nepovoljne epidemiološke situacije, saopštili su organizatori.

- Imajući u vidu da nam je zdravlje i bezbednost svih učesnika Festivala na prvom mestu, obaveštavamo vas da obeležavanje 20 godina "Egzit" festivala definitivno neće biti održano od 13. do 16. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi - navode iz "Egzita".

"Egzit" tim dodaje da će do kraja jula objaviti datume za "Egzit" 2021, a uskoro će uslijediti i obavještenje u vezi sa refundacijom za sve koji ne žele da čuvaju ulaznicu za naredno festivalsko izdanje, kao i sve druge informacije od interesa.

"Egzit" festival je prije sedam dana u saopštenju iskazao protest protiv stigmatizacije manifestacija kao najopasnijeg segmenta društva.

- Događaji na otvorenom, sa smanjenim kapacitetom i do 99 odsto u odnosu na uobičajen broj posetilaca i sa primenom svih zdravstvenih mera, daleko su bezbedniji nego svakodnevna cirkulacija više miliona ljudi u tržnim centrima, teretanama, restoranima, noćnim klubovima, javnom prevozu i drugim zatvorenim objektima, te s toga odbijamo da budemo proglašavani za leglo zaraze u godini u kojoj se nismo ni održali - saopštio je "Egzit". 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Ja sam 14.07.2020. 09:17
    Hoce li Suvara otkazati ok fest ili ga bas briga za zdravlje ljudi? Karte se prodaju sasvim normalno. Izgleda da je bitno samo zaraditi
Povezane vijesti
Počeo 22. Egzit Počeo 22. Egzit
Završen "Egzit", tvrđavu posjetilo više od 180.000 mladih iz 70 zemalja Završen "Egzit", tvrđavu posjetilo više od 180.000 mladih iz 70 zemalja
Počinje jubilarno izdanje "Egzita" Počinje jubilarno izdanje "Egzita"
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    7h 59m
    6
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    8h 4m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    8h 56m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    21h 26m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    9h 10m
    0