Отказан "Егзит" фестивал

14.07.2020. 08:45
1
ИЗВОР: СРНА

Јубиларни 20. "Егзит" фестивал отказан је због неповољне епидемиолошке ситуације, саопштили су организатори.

- Имајући у виду да нам је здравље и безбедност свих учесника Фестивала на првом месту, обавештавамо вас да обележавање 20 година "Егзит" фестивала дефинитивно неће бити одржано од 13. до 16. августа на Петроварадинској тврђави - наводе из "Егзита".

"Егзит" тим додаје да ће до краја јула објавити датуме за "Егзит" 2021, а ускоро ће услиједити и обавјештење у вези са рефундацијом за све који не желе да чувају улазницу за наредно фестивалско издање, као и све друге информације од интереса.

"Егзит" фестивал је прије седам дана у саопштењу исказао протест против стигматизације манифестација као најопаснијег сегмента друштва.

- Догађаји на отвореном, са смањеним капацитетом и до 99 одсто у односу на уобичајен број посетилаца и са применом свих здравствених мера, далеко су безбеднији него свакодневна циркулација више милиона људи у тржним центрима, теретанама, ресторанима, ноћним клубовима, јавном превозу и другим затвореним објектима, те с тога одбијамо да будемо проглашавани за легло заразе у години у којој се нисмо ни одржали - саопштио је "Егзит". 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Ja sam 14.07.2020. 09:17
    Hoce li Suvara otkazati ok fest ili ga bas briga za zdravlje ljudi? Karte se prodaju sasvim normalno. Izgleda da je bitno samo zaraditi
Повезане вијести
Почео 22. Eгзит Почео 22. Eгзит
Завршен "Егзит", тврђаву посјетило више од 180.000 младих из 70 земаља Завршен "Егзит", тврђаву посјетило више од 180.000 младих из 70 земаља
Почиње јубиларно издање "Егзита" Почиње јубиларно издање "Егзита"
Најчитаније
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    8h 31m
    0
  • На данашњи дан Турци спалили мошти Светог Саве
    4h 28m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    10h 35m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    23h 11m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    7h 49m
    0