Pale: Slaba zainteresovanost putnika za javni prevoz

16.05.2020. 15:05
0
IZVOR: Srna

Autobuska stanica Pale počela je sa radom prije sedam dana, ali je mala zainteresovanost putnika za javni prevoz, izjavio je Srni direktor preduzeća "Stanišić" Njegoš Poljaković.

On je dodao da prevoznici voze redovno, bez obzira na broj putnika, ali da je na tako mali broj putnika uticala epidemija virusa korona.

-Međugradske linije su krenule i odvijaju se na dionicama Pale-Istočno Sarajevo i Pale-Sokolac. Od republičkih linija saobraća se na relaciji Banjaluka-Višegrad, preko Pala, te po jedna linija Pale-Rogaticu i Pale-Bijeljinu- naveo je Poljaković i dodao da je to oko 50 odsto planiranih i registrovanih linija.

Poljaković je dodao da još nisu u funkciji linije prema Trebinju, Foči i Brčkom, te da se još ne zna kada će one početi da saobraćaju.

-Imamo istu situaciju i kada je riječ o linijama prema Srbiji i Crnoj Gori, koje ne možemo očekivati da će proraditi u skorije vrijeme, posebno zbog najavljenih mjera testiranja vozača i putnika pri ulasku i izlasku iz zemlje- istakao je Poljaković, dodavši da je upitno kada će međudržavne linije biti puštene u rad.

Komentari 0
Povezane vijesti
Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u petak na Palama Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u petak na Palama
Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
Najčitanije
  • Vlado Šipčić – posljednji četnik koji je oružanu borbu sa komunistima vodio do 1957. godine
    19h 41m
    19
  • INTERVJU: Vojislav Vojo Čarkić – Legendarni prota Vojo
    19h 21m
    1
  • Privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
    22h 44m
    0
  • Na današnji dan formirana Vojska Republike Srpske
    23h 41m
    14
  • Sastanak o uređenju i održavanju groblja “Crkvice”
    20h 38m
    0