Пале: Слаба заинтересованост путника за јавни превоз

16.05.2020. 15:05
0
ИЗВОР: Srna

Аутобуска станица Пале почела је са радом прије седам дана, али је мала заинтересованост путника за јавни превоз, изјавио је Срни директор предузећа "Станишић" Његош Пољаковић.

Он је додао да превозници возе редовно, без обзира на број путника, али да је на тако мали број путника утицала епидемија вируса корона.

-Међуградске линије су кренуле и одвијају се на дионицама Пале-Источно Сарајево и Пале-Соколац. Од републичких линија саобраћа се на релацији Бањалука-Вишеград, преко Пала, те по једна линија Пале-Рогатицу и Пале-Бијељину- навео је Пољаковић и додао да је то око 50 одсто планираних и регистрованих линија.

Пољаковић је додао да још нису у функцији линије према Требињу, Фочи и Брчком, те да се још не зна када ће оне почети да саобраћају.

-Имамо исту ситуацију и када је ријеч о линијама према Србији и Црној Гори, које не можемо очекивати да ће прорадити у скорије вријеме, посебно због најављених мјера тестирања возача и путника при уласку и изласку из земље- истакао је Пољаковић, додавши да је упитно када ће међудржавне линије бити пуштене у рад.

Коментари 0
Повезане вијести
У недјељу гусларско вече у Палама У недјељу гусларско вече у Палама
У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    23h 7m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    14h 5m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    22h 31m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    20h 46m
    12
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    1h 9m
    1