Pisma čitalaca: Zašto Karađorđeva nema vodu i zašto građani nisu obaviješteni o stalnim redukcijama?

02.11.2019. 15:41
3
IZVOR: Katera

Na adresu naše redakcije stiglo je pismo čitaoca, u kom se traži odgovor na stalne redukcije vode u Karađorđevoj ulici u Istočnom Sarajevu, bez ikakvih detaljnijih obavještenja za javnost. Pismo prenosimo u cjelosti.

“Već unazad deset dana, a možda i više, nastupile su redukcije vode u ulici u kojoj ja živim (Karađorđeva 12, Istočno Sarajevo), i to uglavnom u noćnim satima. Prethodno smo obaviješteni, pa mi to nije predstavljalo problem. Međutim, s obzirom da imam rodbinu koja živi u Spasovdanskoj, u Tilavi i drugim dijelovima našeg grada, njima nisu nastupile redukcije vode. I sve bi to bilo uredu da danas, upravo u ovom periodu od 14 časova, nisu potpuno isključili dotok vode. Na stranici Vodovoda i kanalizacije Istočno Sarajevo piše obavještenje koje ću vam poslati slikom, gdje pritom nije navedena Karađorđeva 12, a mi nemamo vode. Zvala sam Vodovod i kanalizaciju i nisam dobila nikakvo odgovarajuće obavještenje, već samo izbjegavanje odgovora i komentar “ne želim da Vas opterećujem umrežavanjem i rezervoarima”. Da svako naselje ima redukciju vode, ja bih razumjela. Da postoji konkretno obavještenje, ja bih razumjela. Ali da isključe vodu, a da pritom nisu obavijestili da će biti isključena i naša ulica, izbjegavaju dati objašnjenje kad ih kontaktirate, i gasiti vodu subotom popodne, da ne postoji mogućnost da se okupate, operete veš, suđe i slično, to stvarno nema smisla.”

Slika

 

Autor: Gala Košarac

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Rašo 07.11.2019. 13:57
    Voda već danima nestaje i u naselju Trg Miroslava Berjana a Vodovod to nigdje ne obavještava niti spominje.Mislimo da nije u pitanju suša već neki drugi razlizi kao prodaja vode Sarajevu,ekspanzija gradnje...
  • Generic placeholder image
    Mare 03.11.2019. 08:38
    Nemam ni ja u Spasovdanskoj ulici. Svako veče nestaje vode, ali nije strašno, proći će i ovaj sušni period.
  • Generic placeholder image
    Mima 02.11.2019. 16:40
    Nije bas istina da u spasovdanskoj ima vode nema vode ni u hilandarskoj a ni u spasovdanskoj ovo ie već problem .. nema vode kod nas ni jednu veće iza osam a nema evo ni subotom !! Svi mi imamo problem koji živimo u zgradama!
Povezane vijesti
Sutra protest građana zbog redukcija vode u Istočnom Sarajevu Sutra protest građana zbog redukcija vode u Istočnom Sarajevu
Raspored redukcije vode za ponedjeljak, 4. oktobar Raspored redukcije vode za ponedjeljak, 4. oktobar
Raspored redukcije vode za sutra Raspored redukcije vode za sutra
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    21h 49m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    20h 3m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    17h 53m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    10h 18m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    15h 51m
    0