Писма читалаца: Зашто Карађорђева нема воду и зашто грађани нису обавијештени о сталним редукцијама?

02.11.2019. 15:41
3
ИЗВОР: Катера

На адресу наше редакције стигло је писмо читаоца, у ком се тражи одговор на сталне редукције воде у Карађорђевој улици у Источном Сарајеву, без икаквих детаљнијих обавјештења за јавност. Писмо преносимо у цјелости.

“Већ уназад десет дана, а можда и више, наступиле су редукције воде у улици у којој ја живим (Карађорђева 12, Источно Сарајево), и то углавном у ноћним сатима. Претходно смо обавијештени, па ми то није представљало проблем. Међутим, с обзиром да имам родбину која живи у Спасовданској, у Тилави и другим дијеловима нашег града, њима нису наступиле редукције воде. И све би то било уреду да данас, управо у овом периоду од 14 часова, нису потпуно искључили доток воде. На страници Водовода и канализације Источно Сарајево пише обавјештење које ћу вам послати сликом, гдје притом није наведена Карађорђева 12, а ми немамо воде. Звала сам Водовод и канализацију и нисам добила никакво одговарајуће обавјештење, већ само избјегавање одговора и коментар “не желим да Вас оптерећујем умрежавањем и резервоарима”. Да свако насеље има редукцију воде, ја бих разумјела. Да постоји конкретно обавјештење, ја бих разумјела. Али да искључе воду, а да притом нису обавијестили да ће бити искључена и наша улица, избјегавају дати објашњење кад их контактирате, и гасити воду суботом поподне, да не постоји могућност да се окупате, оперете веш, суђе и слично, то стварно нема смисла.”

Слика

 

Аутор: Гала Кошарац

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Rašo 07.11.2019. 13:57
    Voda već danima nestaje i u naselju Trg Miroslava Berjana a Vodovod to nigdje ne obavještava niti spominje.Mislimo da nije u pitanju suša već neki drugi razlizi kao prodaja vode Sarajevu,ekspanzija gradnje...
  • Generic placeholder image
    Маре 03.11.2019. 08:38
    Немам ни ја у Спасовданској улици. Свако вече нестаје воде, али није страшно, проћи ће и овај сушни период.
  • Generic placeholder image
    Mima 02.11.2019. 16:40
    Nije bas istina da u spasovdanskoj ima vode nema vode ni u hilandarskoj a ni u spasovdanskoj ovo ie već problem .. nema vode kod nas ni jednu veće iza osam a nema evo ni subotom !! Svi mi imamo problem koji živimo u zgradama!
Повезане вијести
Сутра протест грађана због редукција воде у Источном Сарајеву Сутра протест грађана због редукција воде у Источном Сарајеву
Распоред редукције воде за понедјељак, 4. октобар Распоред редукције воде за понедјељак, 4. октобар
Распоред редукције воде за сутра Распоред редукције воде за сутра
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    7h 11m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    4h 22m
    3
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    20h 8m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    18h 30m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    20h 44m
    3