Po nalogu inspekcije uklonjen zid između pumpe i prodavnice

25.03.2021. 18:36
2
IZVOR: radiofoca.com

Kompanija „Nešković“ danas je u Brodu na Drini, po nalogu opštinske i republičke inspekcije, uklonila betonski zid koji je prošle sedmice postavila ista ta kompanija pored marketa „Kroasan“.

Vlasnik marketa Ljiljana Radović ispričala je Radio Foči da je zid,kojim je bila potpuno zaklonjena prodavnica iz smjera mosta na Drini, odnosno iz smjera pumpe i restorana „Nešković“, ova kompanija postavila u gluvo doba noći, 18.marta oko 3.00 časa.

Ona je navela da je opštinska inspekcija, na njen zahtjev, došla odmah tog jutra oko 9.00 časova i napisala rješenje o hitnom uklanjanju ove barijere, a malo zatim, istog dana, rješenje o uklanjanju je napisao i republički inspektor za puteve.

- Opštinska inpekcija je poslala rješenje u sjedište kompanije „Nešković“ u Bijeljinu sa rokom od dva dana za uklanjanje nakon prijema tog rješenja, tako da se samo čekala potvrda da je rješenje primljeno. Nakon što je stigla potvrda i nakon još jednog upozorenja inspekcije da će uslijediti kazna, kompanija „Nešković“ danas je uklonila taj zid srama, kako smo ga mi nazvali - ispričala je Radovićeva.

Ona i njen suprug Njego Radović zahvalili su se nadležnim organima na pravovremenom postupanju,kao i brojnim građanima Srpske koji su ih podržali u njihovoj borbi.

- Zahvaljujemo se načelniku opštine Milanu Vukadinoviću, načelniku opštinskog Odjeljenja za inspekciju i komunalnu policiju Mladenu Pipoviću, opštinskom inspektoru Žarku Kovaču i inspektoru Puteva Republike SRpske Zoranu Perišiću, koji su na naš zahtjev pravovremeno reagovali i dokazali da još uvijek postoje zakon i pravna država. Posebna zahvalnost svim ljudima od Trebinja do Banjaluke koji su nas cijelo vrijeme zvali i pitali kada će doći da uklone sramni zid - rekao je Ljiljanin suprug Njego.

Radovići pojašnjavaju da je zid bio postavljen na parkingu koji je javno dobro Puteva Republike Srpske.

 

 

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Geđa 26.03.2021. 06:46
    Zinulo mu da izvineš. E neće više moja noga kročiti ni na jednu njegovu pumpu. A ni točak
  • Generic placeholder image
    Mareee 25.03.2021. 19:47
    Go*no od goriva, znaju svi...Ne moze njima nikakva reklama pomoci..
    Vise vode u benzinu...
Povezane vijesti
Sabor horova na platou Svetosavskog hrama Sabor horova na platou Svetosavskog hrama
Miljevina: Muž ubio suprugu, pa sebe Miljevina: Muž ubio suprugu, pa sebe
Na poklonjenje Svetom Vasiliju iz Foče hodočasti 80 studenata Na poklonjenje Svetom Vasiliju iz Foče hodočasti 80 studenata
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    21h 6m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    21h 13m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    17h 55m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    12h 33m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    13h 5m
    0