Počinje 22. Međunarodni festival poezije za djecu i mlade u Istočnom Novom Sarajevu

09.12.2021. 15:09
0
IZVOR: Katera

Produkcija "Forum teatar" Istočno Sarajevo organizator je 22. Međunarodnog festivala poezije za djecu i mlade, koji će 16. i 17. decembra, biti održan u Istočnom Novom Sarajevu.

U 12.00 časova je planirano otvaranje ovog festivala kao i manifestacije „Poetski dani Dare Sekulić“, te objavljivanje konkursa poezije za djecu i mlade.

U četvrtak, 16. decembra, od 15.00 časova u Kulturno centru Istočno Novo Sarajevo planirano je gostovanje pjesnika Tode Nikoletića sa gostima.

Petak, 17. decembar, biće posvećen pjesnikinji Dari Sekulić. Od 9.00 do 10.00 časova Stanislav Stanković i Boris Đorem će besjediti o Dari Sekulić, a u 12.00 časova planirano je prikazivanje dokumentarnog filma o životu i poeziji ove pjesnikinje.

Ovu manifestaciju tradicionalno podržavaju Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske i Opština Istočno Novo Sarajevo, a medijski sponzori su Novinska agencija Republike Srpske SRNA i Radio-televizije Republike Srpske.

Slika



Komentari 0
Povezane vijesti
Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
U Istočnom Sarajevu prikazan dokumentarni film posvećen Dari Sekulić (FOTO) U Istočnom Sarajevu prikazan dokumentarni film posvećen Dari Sekulić (FOTO)
Poetsko zavještanje Dare Sekulić prenositi budućim generacijama Poetsko zavještanje Dare Sekulić prenositi budućim generacijama
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    16h 11m
    0
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    7h 9m
    10
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    15h 35m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    13h 50m
    12
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    15h 29m
    0