Почиње 22. Међународни фестивал поезије за дјецу и младе у Источном Новом Сарајеву

09.12.2021. 15:09
0
ИЗВОР: Катера

Продукција "Форум театар" Источно Сарајево организатор је 22. Међународног фестивала поезије за дјецу и младе, који ће 16. и 17. децембра, бити одржан у Источном Новом Сарајеву.

У 12.00 часова је планирано отварање овог фестивала као и манифестације „Поетски дани Даре Секулић“, те објављивање конкурса поезије за дјецу и младе.

У четвртак, 16. децембра, од 15.00 часова у Културно центру Источно Ново Сарајево планирано је гостовање пјесника Тоде Николетића са гостима.

Петак, 17. децембар, биће посвећен пјесникињи Дари Секулић. Од 9.00 до 10.00 часова Станислав Станковић и Борис Ђорем ће бесједити о Дари Секулић, а у 12.00 часова планирано је приказивање документарног филма о животу и поезији ове пјесникиње.

Ову манифестацију традиционално подржавају Министарство просвјете и културе Републике Српске и Општина Источно Ново Сарајево, а медијски спонзори су Новинска агенција Републике Српске СРНА и Радио-телевизије Републике Српске.

Слика



Коментари 0
Повезане вијести
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
У Источном Сарајеву приказан документарни филм посвећен Дари Секулић (ФОТО) У Источном Сарајеву приказан документарни филм посвећен Дари Секулић (ФОТО)
Поетско завјештање Даре Секулић преносити будућим генерацијама Поетско завјештање Даре Секулић преносити будућим генерацијама
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    8h 27m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    22h 41m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    20h 48m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    19h 36m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    2h 18m
    0