Podijeljeni vaskršnji paketi za oko 150 građana u Istočnoj Ilidži

12.04.2023. 11:44
0
IZVOR: katera.news

Opštinska organizacija Crvenog krsta Istočna Ilidža organizovala je podjelu vaskršnjih humanitarnih paketa za socijalno ugroženo stanovništvo ove lokalne zajednice.

Prema riječima Ranka Skakavca, sekretara Opštinske organizacije Crvenog krsta Istočna Ilidža, na osnovu spiska koji je sastavljen uz pomoć Centra za socijalni rad, obezbijeđeno je oko 150 paketa sa osnovnim životnim namirnicama.

Vrijednost pojedinačnog paketa, prema njegovim riječima, iznosi preko 140 KM, a svaki paket sadrži vreću brašna od 25 kilograma, vreću sjemenskog krompira, te namirnice u iznosu od oko 60 KM.

Slika

Foto: katera.news

Skakavac se zahvalio svim sponzorima, ali i učenicima Osnovne škole Petar Petrović Njegoš iz Istočne Ilidže koji su u proteklih desetak dana volontirali u Tržnom centru Tropik i prikupljali namirnice.

- Želim da se zahvalim opštini Istočna Ilidža koja je obezbijedila određeni broj paketa. Takođe, želim da svim građanima čestitam najveći hrišćanski praznik Vaskrs, sa željom da ga provedu u zdravlju i sreći – rekao je Skakavac.

Kako naglašava Skakavac, svjestan je da ovi paketi ne mogu riješiti imovinsko stanje socijalno ugroženih građana, ali mogu pomoći da građani bar danas i narednih nekoliko dana imaju obrok.

Slika

Foto: katera.news

Danilo Todorović i Spomenka Antić su se zahvalili Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta Istočna Ilidža na pomoći.

Komentari 0
Povezane vijesti
Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži Snimanje filma o doktoru Lazi u Istočnoj Ilidži
Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže
Sastanak o uređenju i održavanju groblja “Crkvice” Sastanak o uređenju i održavanju groblja “Crkvice”
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    3h 30m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    20h 25m
    4
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    3h 37m
    1
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    22h 32m
    3
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    23h 38m
    0