Podjela sadnog materijala za proljećnu sjetvu povrća na otvorenom u Istočnoj Ilidži

28.03.2022. 14:31
0
IZVOR: katera.news

Opština Istočna Ilidža vršiće podjelu sadnog materijala svim zainteresovanim individualnim poljoprivrednim proizvođačima sa teritorije opštine, koji planiraju proljećnu sjetvu povrća na otvorenom.

Sadni paket koji će se djeliti ovim putem sadrži 20 kilograma ili 40 kilograma sjemenskog krompira (zavisno od broja prijavljenih), dva kilograma sjemenskog luka i jedno pakovanje pasulja od 250 grama.

Prijave se mogu podnijeti u zgradi Opštine Istočna Ilidža u kancelariji br. 15, a krajnji rok za prijavu za dodjelu sadnog paketa je 4. april 2022. godine do 15 časova.

Uz prijavu je potrebno dostaviti kopiju lične karte ili CIPS prijavu kao dokaz da je podnosilac stanovnik opštine Istočna Ilidža.

Sve ostale informacije možete dobiti na broj telefona 057/316-026.

Prednost prilikom dodjele će imati nezaposleni, višečlane porodice, PPB, demobilisani borci i RVI, penzioneri i korisnici Centra za socijalni rad opštine Istočna Ilidža.

Komentari 0
Povezane vijesti
Od danas nedjelja neradni dan u Istočnoj Ilidži Od danas nedjelja neradni dan u Istočnoj Ilidži
Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO) Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO)
Božović: Prostor Galerije „Žarko Vidović“ jedinstven i nešto što je nedostajalo u Istočnom Sarajevu Božović: Prostor Galerije „Žarko Vidović“ jedinstven i nešto što je nedostajalo u Istočnom...
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    10h 25m
    0
  • Slani mafini
    19h 46m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    21h 41m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    19h 35m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    14h 4m
    3