Poetsko-muzičko veče u narodnom pozorištu na poklon čitaocima

31.05.2024. 21:46
1
IZVOR: srna.rs

Matična biblioteka Istočno Sarajevo, povodom 28 godina postojanja, kao poklon čitaocima, organizuje 20. juna poetsko-muzičko veče pod nazivom "Poezija i pjesma života" pjesnika Marka Miloševića i kantautora Borisa Režaka.

Marko Milošević je autor četiri zbirke poezije – "Kroz život dušom", "Pobjeda sebe", "Zahvala" i "Kaput", sa zajedničkm podnaslovom "Poezija života".

Poznati banjalučki kantautor Boris Režak do sada je objavio albume "Nakon toliko godina" i "Korak dalje", a učestvovao je na brojnim muzičkim festivalima u zemlji i inostranstvu.

Milošević i Režak nastupiće u Istočnom Sarajevu poslije Beograda, Podgorice, Nikšića, Banjaluke i drugih gradova regiona, najavljeno je iz Matične biblioteke Istočno Sarajevo.

Ulaz je slobodan, a pri rezeravciji ulaznica prednost imaju članovi biblioteke. Rezervacija i preuzimanje ulaznica je na Odjeljenju beletristike.

Pokrovitelj poetsko-muzičke večeri je opština Istočno Novo Sarajevo.

Poetsko-muzičko veče "Poezija i pjesma života" biće održano u četvrtak, 20. juna, u 20.00 časova u Narodnom pozorištu Istočno Sarajevo.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Slaviša 01.06.2024. 07:57
    SUPER,SUPER,SUPER
Povezane vijesti
Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
Promovisan roman autora Gorana Vračara u Istočnom Sarajevu Promovisan roman autora Gorana Vračara u Istočnom Sarajevu
Vitomir Mitrić: Jezik lutkarstva je jezik svih naroda svijeta Vitomir Mitrić: Jezik lutkarstva je jezik svih naroda svijeta
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    11h 28m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    10h 10m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 38m
    0
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    7h 8m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 59m
    1