Поетско-музичко вече у народном позоришту на поклон читаоцима

31.05.2024. 21:46
1
ИЗВОР: srna.rs

Матична библиотека Источно Сарајево, поводом 28 година постојања, као поклон читаоцима, организује 20. јуна поетско-музичко вече под називом "Поезија и пјесма живота" пјесника Марка Милошевића и кантаутора Бориса Режака.

Марко Милошевић је аутор четири збирке поезије – "Кроз живот душом", "Побједа себе", "Захвала" и "Капут", са заједничкм поднасловом "Поезија живота".

Познати бањалучки кантаутор Борис Режак до сада је објавио албуме "Након толико година" и "Корак даље", а учествовао је на бројним музичким фестивалима у земљи и иностранству.

Милошевић и Режак наступиће у Источном Сарајеву послије Београда, Подгорице, Никшића, Бањалуке и других градова региона, најављено је из Матичне библиотеке Источно Сарајево.

Улаз је слободан, а при резеравцији улазница предност имају чланови библиотеке. Резервација и преузимање улазница је на Одјељењу белетристике.

Покровитељ поетско-музичке вечери је општина Источно Ново Сарајево.

Поетско-музичко вече "Поезија и пјесма живота" биће одржано у четвртак, 20. јуна, у 20.00 часова у Народном позоришту Источно Сарајево.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Slaviša 01.06.2024. 07:57
    SUPER,SUPER,SUPER
Повезане вијести
Урош Гутић и Емина Алагић побједници уличне трке на пет километара Урош Гутић и Емина Алагић побједници уличне трке на пет километара
План редукције воде за недјељу, 8. септембар План редукције воде за недјељу, 8. септембар
У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 34m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 57m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 30m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 27m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 18m
    0