Pokrenuta akcija pomoći za samohranu majku Jelenu Muharemović iz Pala

24.07.2021. 21:29
0
IZVOR: Katera

Udruženje "Oplemeni srce" na inicijativu rukovodstava Osnovne škole "Srbija" i Kulturno-sportskog centra "Pale" iz Pala pokrenulo je akciju prikupljanja novčanih sredstava za rješavanje stambenog pitanja samohrane majke Jelene Muharemović i njenog maloljetnog sina.

Akciji se pridružilo i rukovodstvo opštine Pale, koji su pozvali sve ljude dobre volje da podrže humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za ovu namjenu.

Načelnik opštine Boško Jugović je obećao da će u skladu sa svojim ovlaštenjima, u opštinskom budžetu obezbijediti određena sredstva za ovu namjenu.

Iz Udruženja "Oplemeni srce" kažu da se nadaju da će se ovoj akciji odazvati što veći broj ljudi, predstavnika institucija, privrednika, kako bi u što kraćem vremenskom roku prikupili dovoljna novčana sredstva za pomoć samohranoj majci Jeleni Muharemović i njenom maloljetnom sinu.

Svi zainteresovani građani sredstva mogu uplatiti na žiro račun Udruženja "Oplemeni srce" broj: 555-700-00523303-92 (Nova banka), svrha doznake: uplata za Jelenu Muharemović.

Uključi se u akciju, oplemeni srce!

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Dani sjećanja: „Jugoslovenstvo, ideja koja je Srbe koštala milionskih žrtava“ Dani sjećanja: „Jugoslovenstvo, ideja koja je Srbe koštala milionskih žrtava“
U nedjelju promocija knjige "Srpsko srce Johanovo" u Palama U nedjelju promocija knjige "Srpsko srce Johanovo" u Palama
Humanitarna premijera filma „Ljubav Tvoja i neposlušnost moja“ u Palama Humanitarna premijera filma „Ljubav Tvoja i neposlušnost moja“ u Palama
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    14h 21m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    12h 35m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    10h 25m
    0
  • Republika Srpska dobila novi Izborni zakon
    13h 40m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    8h 23m
    0