Pokrenuta onlajn kampanja „Studiraj kod kuće“

12.05.2020. 12:38
0
IZVOR: SRNA

Na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu pokrenuta je onlajn kampanja pod nazivom "Studiraj kod kuće" zbog epidemije virusa korona i nemogućnosti direktnog predstavljanja rada Univerziteta maturantima srednjih škola u okviru priprema za upis studenata u školsku 2020/2021. godinu.

Studenti Elektrotehničkog fakulteta su se među prvima pridružili promociji i objasnili budućim studentima zašto da odaberu ovaj fakultet.

U snimcima koje su sami napravili mobilnim telefonima i digitalnim fotoaparatima, govorili su o studiranju na ovom fakultetu, navedeno je na sajtu opštine Istočna Ilidža.

Navodeći razloge za upis na ovaj fakultet, studenti su istakli stručni i vlastiti nastavni kadar koji pruža vrhunsko obrazovanje, savremene učionice i laboratorije, mogućnost studentske razmjene, usklađenost sa najnovijim tehnologijama, blisku saradnju sa privredom i industrijom i, kao najvažnije, brojne mogućnosti za zaposlenje nakon završenog studija.

Komentari 0
Povezane vijesti
Univerzitet u Istočnom Sarajevu na prvom mjestu univerziteta u BIH prema izvještaju SCImago Institutions Rankings Univerzitet u Istočnom Sarajevu na prvom mjestu univerziteta u BIH prema izvještaju SCImag...
Veliko interesovanje srednjoškolaca istočne i Stare Hercegovine Veliko interesovanje srednjoškolaca istočne i Stare Hercegovine
Konkurs za upis studenata 12. juna Konkurs za upis studenata 12. juna
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    16h 40m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    22h 13m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    23h 5m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    2h 13m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    23h 10m
    0