Покренута онлајн кампања „Студирај код куће“

12.05.2020. 12:38
0
ИЗВОР: СРНА

На Универзитету у Источном Сарајеву покренута је онлајн кампања под називом "Студирај код куће" због епидемије вируса корона и немогућности директног представљања рада Универзитета матурантима средњих школа у оквиру припрема за упис студената у школску 2020/2021. годину.

Студенти Електротехничког факултета су се међу првима придружили промоцији и објаснили будућим студентима зашто да одаберу овај факултет.

У снимцима које су сами направили мобилним телефонима и дигиталним фотоапаратима, говорили су о студирању на овом факултету, наведено је на сајту општине Источна Илиџа.

Наводећи разлоге за упис на овај факултет, студенти су истакли стручни и властити наставни кадар који пружа врхунско образовање, савремене учионице и лабораторије, могућност студентске размјене, усклађеност са најновијим технологијама, блиску сарадњу са привредом и индустријом и, као најважније, бројне могућности за запослење након завршеног студија.

Коментари 0
Повезане вијести
Универзитет у Источном Сарајеву на првом мјесту универзитета у БИХ према извјештају SCImago Institutions Rankings Универзитет у Источном Сарајеву на првом мјесту универзитета у БИХ према извјештају SCImag...
Велико интересовање средњошколаца источне и Старе Херцеговине Велико интересовање средњошколаца источне и Старе Херцеговине
Конкурс за упис студената 12. јуна Конкурс за упис студената 12. јуна
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    15h 46m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    15h 17m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    11h 33m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    15h 40m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    7h 28m
    2