Pokušaj ubistva u Palama

14.06.2022. 11:36
0
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske stanice Pale, lišili su slobode lice inicijala S.L. iz Pala, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo „Ubistvo“ u  vezi sa članom 22. KZ Republike Srpske  „Pokušaj“.

Lice S.L. se sumnjiči da je dana 13.6.2022. godine oko 1.00 čas, u ugostiteljskom objektu u ulici Serdar Janka Vukotića u Palama upotrebom hladnog oružja - noža nanio tjelesne povrede u predjelu stomaka i leđa licu B.M. iz Pala.

Povrijeđeno lice nakon ukazane ljekarske pomoću u Domu zdravlja Pale je hospitalizovano u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica „Srbija“ u Istočnom Sarajevu.

Nakon izvršenog uviđaja na licu mjesta policijski službenici pronašli su vatreno oružje-pištolj, koje pripada oštećenom B.M.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac, a uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo policijski službenici izvršili su pretres kuće, stana i pomoćnih objekata koje koriste navedena lica, prilikom čega je u stanu koje koristi B.M. pronađeno 94 komada metaka kalibra 9 mm.

Lice S.L. je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predat tužiocu Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu na dalje postupanje, dok će protiv B.M. tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.

Komentari 0
Povezane vijesti
Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    3h 10m
    0
  • Poziv babice jedan od najljepših, najhumanijih i najodgovornijih poziva
    23h 55m
    6
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    5h 56m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    8h 36m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    5h 29m
    1