Покушај убиства у Палама

14.06.2022. 11:36
0
ИЗВОР: katera.news

Полицијски службеници Полицијске станице Пале, лишили су слободе лице иницијала С.Л. из Пала, због основа сумње да је извршио кривично дјело „Убиство“ у  вези са чланом 22. КЗ Републике Српске  „Покушај“.

Лице С.Л. се сумњичи да је дана 13.6.2022. године око 1.00 час, у угоститељском објекту у улици Сердар Јанка Вукотића у Палама употребом хладног оружја - ножа нанио тјелесне повреде у предјелу стомака и леђа лицу Б.М. из Пала.

Повријеђено лице након указане љекарске помоћу у Дому здравља Пале је хоспитализовано у Јавну здравствену установу Болница „Србија“ у Источном Сарајеву.

Након извршеног увиђаја на лицу мјеста полицијски службеници пронашли су ватрено оружје-пиштољ, које припада оштећеном Б.М.

На основу наредбе Основног суда Соколац, а уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево полицијски службеници извршили су претрес куће, стана и помоћних објеката које користе наведена лица, приликом чега је у стану које користи Б.М. пронађено 94 комада метака калибра 9 мм.

Лице С.Л. је уз извјештај о почињеном кривичном дјелу предат тужиоцу Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву на даље поступање, док ће против Б.М. тужилаштву бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Коментари 0
Повезане вијести
Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу
Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО) Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
Прикупљено 55 доза крви у Палама Прикупљено 55 доза крви у Палама
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    22h 24m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    8h 23m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    6h 50m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    8h 42m
    0
  • "Кад ти живот створи хиљаду разлога за плакање, ти му покажи хиљаду разлога за осмијех!"
    9h 40m
    1