Pokušaj ubistva u Sokocu

19.10.2020. 09:04
0
IZVOR: Katera

Policijskoj stanici Sokolac, dana 17. 10. 2020. godine prijavljeno je da je u mjestu Podromnija, opština Sokolac postavljena eksplozivna naprava na vozilu marke „ford galaksi“, koje koristi lice S.K. iz Sokoca.

Policijski službenici obezbijedili su lice mjesta i evakuisali stanovnike na navedenoj lokaciji, do vršenja uviđaja, nakon čega je eksplozivna naprava demontirana sa navedenog vozila, a zatim i razozoružana.

Pripadnici PU Istočno Sarajevo u saradnji sa ostalim organizacionim jedinicama MUP-a Republike Srpske preduzimaju sve mjere i radnje na rasvjetljavanju i pronalasku izvršioca krivičnog djela Ubistvo u pokušaju, a sve pod nadzorom tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM
Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica
Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    14h 57m
    5
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    23h 49m
    0
  • Ujić oslobođen optužbe za zločine u Rogatici
    17h 40m
    0
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    12h 32m
    4
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    21h 25m
    0