Policajac pred kćerkama ubio suprugu pa sebe

23.10.2020. 17:36
0

Spakujte stvari djeco, odlazimo, jedna je od posljednjih rečenica koju je izgovorila 37-godišnja žena svojim kćerkicama u srijedu uveče u Zagrebu.

Nije tada slutila da će njen prijedlog o razvodu, koji je tog dana više puta odlučno ponovila 43-godišnjem suprugu, inače zagrebačkom policajcu, dovesti do stravičnog zločina.

Naime, žestoka svađa supružnika koji su bili u braku 17 godina rezultirala je potezanjem oružja. Policajac je sa više hitaca iz službenog pištolja prvo usmrtio partnerku, a potom iz istog pištolja ubio sebe.

Policijski uviđaj na mjestu užasa trajao je sve do četiri sata ujutru.

Komšije u šoku

Neopisiva količina tuge preplavila je zgradu u kojoj su živjeli, kao i komšije koji su ih poznavali, jer vijest da je čovjek ispred dvije kćerke ubio njihovu majku, a potom i sebe nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

– Mi još ne možemo da vjerujemo da se ovo dogodilo. Čuli smo negdje oko 20 časova, kad smo se vratili kući, da muški glas viče: “Razvod hoćeš, razvod?”. Nakon toga je uslijedilo pet, šest hitaca i krici i plač. Ni minut kasnije čuo se još jedan prigušeni hitac – rekla je jedna komšinica.

Vrata bila zaključana

Drugi komšija je otkrio da policija nije uspijevala da uđe u stan jer su vrata bila zaključana, a djevojčice, u šoku, nisu uspijevale da pronađu ključ.

– Vijest nas je sve zatekla. Prvo nisam bila svjesna da je to što čujem pucnjava. Čuli su se neki čudni udarci, jedan za drugim. U našoj zgradi živjeli su više od deset godina. Bili su tihi, mirni, suzdržani. Svake nedjelje svi zajedno odlazili su u crkvu. Djeca su im divno vaspitana. Bili su vrlo vrijedni i brižni prema djeci. On je radio u policiji, a ona čak dva posla – dodaje komšija.

Beživotna tijela supružnika prevezena su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, pa će nakon obdukcije biti poznato da li je užasu kumovalo još nešto.

Komentari 0
Povezane vijesti
Protest u Zagrebu protiv novih epidemioloških mjera
Drugoosumnjičeni za ubistvo na Ilidži uhapšen u Prištini
U Beogradu uhapšen Marokanac osumnjičen za ubistvo u Sarajevu
Najčitanije
 • Pale: Objavljena rang lista preduzetnika koji su ostvarili pravo na subvencije
  29.11.2020
  0
 • Nešić smijenio trojicu potpredsjednika DNS-a
  13h 3m
  0
 • Foča: Preminuo Nemanja Starović
  14h 47m
  0
 • Ilegalno priređivanje igara na sreću u Tesliću, Prnjavoru i Sokocu
  28.11.2020
  0
 • Ratna staza Zekovića s Romanije
  28.11.2020
  0