Policija u Srbiji traga za dvoje nestalih tinejdžera

18.04.2021. 09:31
0
IZVOR: mondo.rs

Nenad Nikolić je učenik prvog razreda srednje škole, a u trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu, bordo duks sa kapuljačom, crne farmerke i bijele patike. Nestanak prijavila i majka tinejdžerke.

Nenad Nikolić (15) iz sela Mirosaljci kod Lazarevca nestao je u četvrtak popodne, a kako kaže njegov otac Darko, Nenad je tog dana rekao da ide do autobuske stanice u Lazarevcu da isprati djevojku na autobus.

Međutim, po riječima oca, Nenad se tog 15. aprila nije vratio kući, a navodno je sa tom devojkom, koja je takođe maloljetna, ušao u autobus za Beograd.

- Sin je upoznao tu djevojku preko Instagrama. Ona je u srijedu došla kod nas kući. Čim je došla otišli su u sobu i tu su bili do četvrtka do 12 sati. Sin je rekao da ide da je isprati do Lazarevca i od tada mu se gubi svaki trag. Zvali smo ga na mobilni, ali je nedostupan - priča zabrinuti otac.

Nakon što je otac Nenada Nikolića (15) iz Mirosaljaca kod Lazarevca prijavio da mu je nestao sin sa devojkom T.M. (15), koju je upoznao preko Interneta, njena porodica takođe je prijavila nestanak u rodnom Požarevcu.

Slika

Foto: Fejsbuk

- Majka djevojčice T.M. pre nekoliko dana prijavila je da joj je ćerka nestala - ispričao je izvor.

- I supruga i ja smo dali izjave. Potom me je zvala majka te devojčice. Rekla mi je da ona ništa ne zna i da se ni njena ćerka nije vratila kući. Takođe, rekla mi je da je njena ćerka za Lazarevac u srijedu krenula sa 1.500 dinara i 20 evra. Moj sin nije imao ni dinar kod sebe kada je otišao da je isprati - kaže Darko i moli sve građane da, ukoliko vide njegovog sina ili znaju nešto o njemu, to jave policiji ili na broj telefona 065/8173655.

- Pretpostavljam da su njih dvoje negdje zajedno, a zašto se ne javljaju ne znam. Zabrinut sam jako, ne znam više šta da radim. Bojim da se nije nešto loše dogodilo, da nije neka sekta u pitanju. Čuo sam da je ta devojčica problematična - završava Darko Nikolić.

Nenad Nikolić je učenik prvog razreda srednje škole, a u trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu, bordo duks sa kapuljačom, crne farmerke i bijele patike.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ni traga ni glasa od nestalih rukometaša: Da li su sve isplanirali Ni traga ni glasa od nestalih rukometaša: Da li su sve isplanirali
Mladi rukometaši iz Burundija nestali u Hrvatskoj Mladi rukometaši iz Burundija nestali u Hrvatskoj
Djevojčica (12) oduzela sebi život Djevojčica (12) oduzela sebi život
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    9h 59m
    8
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    23h 9m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    23h 41m
    0
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    8h 1m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    22h 0m
    0