Полиција у Србији трага за двоје несталих тинејџера

18.04.2021. 09:31
0
ИЗВОР: mondo.rs

Ненад Николић је ученик првог разреда средње школе, а у тренутку нестанка на себи је имао црну јакну, бордо дукс са капуљачом, црне фармерке и бијеле патике. Нестанак пријавила и мајка тинејџерке.

Ненад Николић (15) из села Миросаљци код Лазаревца нестао је у четвртак поподне, а како каже његов отац Дарко, Ненад је тог дана рекао да иде до аутобуске станице у Лазаревцу да испрати дјевојку на аутобус.

Међутим, по ријечима оца, Ненад се тог 15. априла није вратио кући, а наводно је са том девојком, која је такође малољетна, ушао у аутобус за Београд.

- Син је упознао ту дјевојку преко Инстаграма. Она је у сриједу дошла код нас кући. Чим је дошла отишли су у собу и ту су били до четвртка до 12 сати. Син је рекао да иде да је испрати до Лазаревца и од тада му се губи сваки траг. Звали смо га на мобилни, али је недоступан - прича забринути отац.

Након што је отац Ненада Николића (15) из Миросаљаца код Лазаревца пријавио да му је нестао син са девојком Т.М. (15), коју је упознао преко Интернета, њена породица такође је пријавила нестанак у родном Пожаревцу.

Слика

Фото: Фејсбук

- Мајка дјевојчице Т.М. пре неколико дана пријавила је да јој је ћерка нестала - испричао је извор.

- И супруга и ја смо дали изјаве. Потом ме је звала мајка те девојчице. Рекла ми је да она ништа не зна и да се ни њена ћерка није вратила кући. Такође, рекла ми је да је њена ћерка за Лазаревац у сриједу кренула са 1.500 динара и 20 евра. Мој син није имао ни динар код себе када је отишао да је испрати - каже Дарко и моли све грађане да, уколико виде његовог сина или знају нешто о њему, то јаве полицији или на број телефона 065/8173655.

- Претпостављам да су њих двоје негдје заједно, а зашто се не јављају не знам. Забринут сам јако, не знам више шта да радим. Бојим да се није нешто лоше догодило, да није нека секта у питању. Чуо сам да је та девојчица проблематична - завршава Дарко Николић.

Ненад Николић је ученик првог разреда средње школе, а у тренутку нестанка на себи је имао црну јакну, бордо дукс са капуљачом, црне фармерке и бијеле патике.

Коментари 0
Повезане вијести
Ни трага ни гласа од несталих рукометаша: Да ли су све испланирали Ни трага ни гласа од несталих рукометаша: Да ли су све испланирали
Млади рукометаши из Бурундија нестали у Хрватској Млади рукометаши из Бурундија нестали у Хрватској
Дjевојчица (12) одузела себи живот Дjевојчица (12) одузела себи живот
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    21h 15m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    12h 13m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    20h 39m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    18h 54m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    20h 33m
    0