Pomen za poginule i preminule borce u Podgrabu i Mokrom

24.05.2023. 10:22
0
IZVOR: katera.news

Boračka organizacija opštine Pale ove godine po drugi put organizuje manifestaciju pod nazivom „Sjećanje na juni 1992. godine“.

Kako su najavili iz ove Borčke organizacije, u okviru manifestacije biće upriličena i dva pomena za poginule i preminule borce.

Sutra je, sa početkom oko 10 časova, nakon spasovdanske liturgije, u Podgrabu planiran pomen kod spomenika poginulim borcima iz Odbrambeno-otadžbinskog rata i drugih oslobodilačkih ratova srpskog naroda.

U petak pomen je, sa početkom u 12.00 časova, planiran u Mokrom kod spomenika poginulim borcima iz Odbrambeno-otadžbinskog rata i drugih oslobodilačkih ratova srpskog naroda.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Palama večeras promocija filma i spomenice "Osamdeset godina ćutanja" U Palama večeras promocija filma i spomenice "Osamdeset godina ćutanja"
Obilježeno 30 godina od ubistva sedam srpskih boraca u Mesićima Obilježeno 30 godina od ubistva sedam srpskih boraca u Mesićima
U Palama sutra počinje manifestacija posvećena žrtavama ustaških zločina U Palama sutra počinje manifestacija posvećena žrtavama ustaških zločina
Najčitanije
 • Vječne rasprave o kalendaru: Da li bi Srbi prihvatili promjenu datuma slave
  20h 2m
  1
 • Udruženje "Grobari Pale" organizuje još jednu božićnu humanitarnu akciju
  21h 6m
  0
 • Imam poziva da se od lovačkih sekcija prave vojne formacije
  12h 50m
  5
 • U Srpskoj smanjeno očekivano trajanje života
  21h 38m
  0
 • Požar na objektu bivšeg hotela Kristal
  12h 2m
  0