Помен за погинуле и преминуле борце у Подграбу и Мокром

24.05.2023. 10:22
0
ИЗВОР: katera.news

Борачка организација општине Пале ове године по други пут организује манифестацију под називом „Сјећање на јуни 1992. године“.

Како су најавили из ове Борчке организације, у оквиру манифестације биће уприличена и два помена за погинуле и преминуле борце.

Сутра је, са почетком око 10 часова, након спасовданске литургије, у Подграбу планиран помен код споменика погинулим борцима из Одбрамбено-отаџбинског рата и других ослободилачких ратова српског народа.

У петак помен је, са почетком у 12.00 часова, планиран у Мокром код споменика погинулим борцима из Одбрамбено-отаџбинског рата и других ослободилачких ратова српског народа.

Коментари 0
Повезане вијести
У Палама вечерас промоција филма и споменице "Осамдесет година ћутања" У Палама вечерас промоција филма и споменице "Осамдесет година ћутања"
Обиљежено 30 година од убиства седам српских бораца у Месићима Обиљежено 30 година од убиства седам српских бораца у Месићима
У Палама сутра почиње манифестација посвећена жртавама усташких злочина У Палама сутра почиње манифестација посвећена жртавама усташких злочина
Најчитаније
 • Тестамент Максе Деспића
  12h 38m
  0
 • Отац убио сина, па извршио самоубиство
  11h 12m
  0
 • Дјечак Драгољуб Јеличић, јунак битке за Београд
  12h 41m
  0
 • У БиХ ухапшено 36 лица
  10h 55m
  0
 • Доктор Бабић пребачен на лијечење у Мостар
  9h 29m
  0