Pomoć za najugroženije stanovnike Istočne Ilidže

13.04.2020. 14:45
3
IZVOR: Katera

Opština Istočna Ilidža, Centar za socijalni rad i Crveni krst Istočna Ilidža, povodom nastupajućih vaskršnjih praznika, obezbijedili su pomoć za najugroženije stanovnike.

U plemenitoj akciji pridružili su im se preduzetnici sa ove opštine - Ilidža putevi, Nelt, Žitoprom, Keops, Kefo trgovina, Eko željeznica, World vision, Power i brojni građani.

Slika

Da pomoć stigne u svaku kuću u kojoj je potrebna, pobrinuli su se volonteri i zaposleni u Agenciji za koordinaciju policijskih tijela.

- U želji da Hristovo vaskrsenje unese u vaš dom radost, obasja vas vjerom i nadom, molimo vas da primite ove naše skromne vaskršnje darove. Svi zajedno proživljavamo teret nevolje koja nas je snašla, pa je time još snažnija naša volja i želja da ove svete praznične dane vi provedete s manje briga - naglašeno je u čestitki koju su uputili svi učesnici ove akcije.

Slika

 

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Branislav Tesan 14.04.2020. 12:41
    Gosp.Niko Cosovic je najveci humanitarac na podricju grada Istocno Sarajevo.i sirom Republike Srpske pomaze sve kojima je neophodna pomoc.RESPECT.poz za por Cosovic
  • Generic placeholder image
    Branislav Tesan 14.04.2020. 12:36
    Gosp.Niko Cosovic je najveci humanitarac na podrucju grada Istocno Sarajevo..i sirom Republike Srpske pomaze sve one kojima je potrebna pomoc.RESPEKT i veliki pozdrav za por Cosovic
  • Generic placeholder image
    Niko Cosovic 13.04.2020. 22:20
    Kome ste pripisali pakete koje je kupio Mepol Comerc
Povezane vijesti
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO) Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO) Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO)
Najčitanije
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    22h 30m
    1
  • Partizan mijenja ime!
    15h 12m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    19h 45m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    17h 19m
    2
  • Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić
    23h 4m
    3