Помоћ за најугроженије становнике Источне Илиџе

13.04.2020. 14:45
3
ИЗВОР: Катера

Општина Источна Илиџа, Центар за социјални рад и Црвени крст Источна Илиџа, поводом наступајућих васкршњих празника, обезбиједили су помоћ за најугроженије становнике.

У племенитој акцији придружили су им се предузетници са ове општине - Илиџа путеви, Нелт, Житопром, Кеопс, Кефо трговина, Еко жељезница, World vision, Power и бројни грађани.

Слика

Да помоћ стигне у сваку кућу у којој је потребна, побринули су се волонтери и запослени у Агенцији за координацију полицијских тијела.

- У жељи да Христово васкрсење унесе у ваш дом радост, обасја вас вјером и надом, молимо вас да примите ове наше скромне васкршње дарове. Сви заједно проживљавамо терет невоље која нас је снашла, па је тиме још снажнија наша воља и жеља да ове свете празничне дане ви проведете с мање брига - наглашено је у честитки коју су упутили сви учесници ове акције.

Слика

 

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Branislav Tesan 14.04.2020. 12:41
    Gosp.Niko Cosovic je najveci humanitarac na podricju grada Istocno Sarajevo.i sirom Republike Srpske pomaze sve kojima je neophodna pomoc.RESPECT.poz za por Cosovic
  • Generic placeholder image
    Branislav Tesan 14.04.2020. 12:36
    Gosp.Niko Cosovic je najveci humanitarac na podrucju grada Istocno Sarajevo..i sirom Republike Srpske pomaze sve one kojima je potrebna pomoc.RESPEKT i veliki pozdrav za por Cosovic
  • Generic placeholder image
    Niko Cosovic 13.04.2020. 22:20
    Kome ste pripisali pakete koje je kupio Mepol Comerc
Повезане вијести
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    18h 33m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    17h 17m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    12h 2m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    9h 1m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    9h 7m
    0