Potpisan ukaz o proglašenju zakona - prestaje objavljivanje akata OHR-a

07.07.2023. 14:45
1
IZVOR: srna.rs

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik potpisao je ukaz o proglašenju Zakona o izmjeni Zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa Republike Srpske, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

Ukaz o proglašenju ovog zakona, kojim prestaje obaveza da se u Službenom glasniku Srpske objavljuju propisi i drugi akti koje donosi visoki predstavnik u BiH, predsjednik Republike potpisao je u skladu sa Ustavom Republike Srpske.

Narodna skupština Republike Srpske 21. juna je na posebnoj sjednici po hitnom postupku usvojila Zakon o izmjeni Zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Petar 07.07.2023. 16:58
    Svala čast za karakter i političku hrabrost i principijelnost. Samo ne znam da li ćeš moći ovu borbu da izneseš do kraja. Velika je sila i haranga protiv tebe, imaš dosta saradnika koji su sve dobili na račun tebe i stranke a ne vrijede, nepismeni su a što je najgore kada dođe gusto prodaće te i odreći tebe za šaku porinča.
Povezane vijesti
Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici
Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci
Dodik: Srpska će organizovati veliki miting u Banjaluci i prestati da odlučuje u BiH Dodik: Srpska će organizovati veliki miting u Banjaluci i prestati da odlučuje u BiH
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    6h 20m
    10
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    5h 4m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    21h 17m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    17h 31m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    22h 23m
    0