Потписан указ о проглашењу закона - престаје објављивање аката ОХР-а

07.07.2023. 14:45
1
ИЗВОР: srna.rs

Предсједник Републике Српске Милорад Додик потписао је указ о проглашењу Закона о измјени Закона о објављивању закона и других прописа Републике Српске, саопштено је из Кабинета предсједника Српске.

Указ о проглашењу овог закона, којим престаје обавеза да се у Службеном гласнику Српске објављују прописи и други акти које доноси високи представник у БиХ, предсједник Републике потписао је у складу са Уставом Републике Српске.

Народна скупштина Републике Српске 21. јуна је на посебној сједници по хитном поступку усвојила Закон о измјени Закона о објављивању закона и других прописа.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Petar 07.07.2023. 16:58
    Svala čast za karakter i političku hrabrost i principijelnost. Samo ne znam da li ćeš moći ovu borbu da izneseš do kraja. Velika je sila i haranga protiv tebe, imaš dosta saradnika koji su sve dobili na račun tebe i stranke a ne vrijede, nepismeni su a što je najgore kada dođe gusto prodaće te i odreći tebe za šaku porinča.
Повезане вијести
Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници
Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци
Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    47m
    8
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    20h 56m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    22h 1m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    15h 44m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    11h 58m
    0