Potvrđena optužnica protiv majke i oca dječaka ubice iz „Ribnikara“

27.12.2023. 15:22
0
IZVOR: nezavisne.com

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu Višeg javnog tužilastva u Beogradu podignutu protiv oca i majke dječaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ počinio jezivi masakr u kom je ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbjeđenja.

Podsjetimo, optužnicom koju je ranije rješenjem potvrdio i Viši sud u Beogradu, ocu dječaka na teret je stavljeno teško djelo protiv opšte sigurnosti, majci nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, dok se vlasnik i instruktor u streljani u kojoj je maloljetni ubica sa ocem vježbao gađanje na teret stavlja davanje lažnog iskaza.

Kako „Kurir“ nezvanično saznaje, žalbu na optužnicu Apelacionom sudu podnio je samo advokat jednog od optuženih za davanje lažnog iskaza, ali je ovaj sud odbio kao neosnovanu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Godina dana od masovnog ubistva učenika u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" Godina dana od masovnog ubistva učenika u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"
Potvrđena optužnica protiv muškarca koji je udario suprugu Potvrđena optužnica protiv muškarca koji je udario suprugu
Potvrđena optužnica protiv vlasnice čiji su psi izujedali ženu Potvrđena optužnica protiv vlasnice čiji su psi izujedali ženu
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    5h 30m
    6
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    18h 40m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    19h 12m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    17h 31m
    0
  • Dogovoreno da JKP „Sveti Marko“ vrši naplatu za održavanje Gradskog groblja „Crkvice“
    23h 28m
    1