Poziv za najmlađe sugrađane Opštine Istočna Ilidža

20.07.2020. 10:06
0
IZVOR: istocnailidza.net

Poštujući mjere izazvane trenutnom epidemiološkom situacijom Opština Istočna Ilidža ove godine manifestaciju namijenjenu najmlađim sugrađanima – „Konferencija beba 2020.“ organizovaće na malo drugačiji način.

Najmlađa i najstarija beba odrediće se prema evidenciji Matičnog ureda opštinske uprave, dok će se beba sa najviše braće i sestara birati putem elektronskih prijava.

Molimo roditelje djece sa područja opštine Istočna Ilidža, rođene u periodu od 28. 6. 2019. godine do 28. 6. 2020. godine, da pošalju prijavu (popuniti Obrazac za prijavu bebe sa najviše braće i sestara) elektronskim putem na mejl privreda@istocnailidza.net

Za pobjednike tročlanog predsjedništva najmlađih Opština Istočna Ilidža je obezbijedila prigodne poklone. Poziv za dostavu prijava ostaje otvoren do 26. 7. 2020. godine do 00:00 časova.

Pobjednici ovogodišnje Konfencije beba, nakon pregledanih pristiglih prijava biće obaviješteni o vremenu i načinu preuzimanja nagrade.

Za sve dodatne informacije pozvati kontakt telefon 057/316-027.

Obrazac prijave možete preuzeti OVDJE.

Komentari 0
Povezane vijesti
Od danas nedjelja neradni dan u Istočnoj Ilidži Od danas nedjelja neradni dan u Istočnoj Ilidži
Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO) Marinko Božović i Matija Bećković svečano otvorili Galeriju „Žarko Vidović“ (FOTO)
Božović: Prostor Galerije „Žarko Vidović“ jedinstven i nešto što je nedostajalo u Istočnom Sarajevu Božović: Prostor Galerije „Žarko Vidović“ jedinstven i nešto što je nedostajalo u Istočnom...
Najčitanije
  • Slani mafini
    8h 7m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    10h 2m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    7h 56m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    21h 5m
    3
  • Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
    9h 15m
    0