Poznato stanje žene na koju se obrušila fasada na ulici u Sarajevu

22.02.2024. 13:02
0
IZVOR: srpskainfo.com

Iz MUP-a Kantona Sarajevo saopštili su detalje o stanju povrijeđene žene na koju se obrušila fasada u Ferhadijinoj ulici.

Juče oko 14.15 časova u Ferhadijinoj ulici u Sarajevu došlo je do obrušavanja fasade i tom prilikom je povrijeđena R.B. (72), iz Sarajeva. Povrijeđenoj je ljekarsku pomoć ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a na Klinici urgentne medicine UKC-a u Sarajevu ljekar je konstatovao da je 72-godišnjakinja zadobila teške tjelesne povrede , odnosno prelom lopatične kosti, nakon čega je upućena na kućno liječenje, saopšteno je iz MUP-a KS.

Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, prenosi Avaz.

Nakon kompletiranja, operativni materijal će biti dostavljen Kantonalnom tužilaštvu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić
Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu Mitropolit Hrizostom: Hristovo vaskrsenje da bude vaskrsenje u srcima, dušama, životu
Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
Najčitanije
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    22h 14m
    1
  • Partizan mijenja ime!
    14h 56m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    19h 29m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    17h 3m
    2
  • Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić
    22h 48m
    3