Praznična m:tel ponuda darova iz svijeta tehnologije

03.03.2023. 14:47
0
IZVOR: katera.news

Povod da se daruje sebi ili drugima je svaki dan koji želimo da obojimo ljubavlju, prijateljstvom i osmijesima. Jedan od posebnih dana u godini je dan koji je posvećen ženama. Zato vas m:tel poziva da darujete sebi ili osobi do koje vam je stalo, odlične poklone iz ponude, a po prazničnim cijenama, s popustom za sve.

Od 5. do 8. marta otvorena je posebna m:tel ponuda u okviru koje možete nabaviti pametne satove po cijeni umanjenoj za 50 KM. Prvoga dana, 5. marta, ova ponuda važi za prodajna mjesta u Delta planetu u Banjaluci i BBI u Sarajevu, a od 6. marta u svim poslovnicama m:tel-a i beb prodavnici kompanije.

Cijena Foreo uređaja – pametne maske za lice, za ovu priliku snižena je za 100 KM i odličan je poklon za sve dame!

GoPro kamere, za zabavu i bilježenje najljepših trenutaka, može biti vaš izbor za poklon, a u okviru ove praznične ponude uzmite ih po cijeni koja je niža za 100 KM.

Od 6. do 18. marta odlične cijene u m:tel-u vas čekaju i ukoliko se odlučite za AirPods 2 i AirPods 3 slušalice, ali i iPhone 13 i 14 koji već možete kupiti po dosta povoljnijim cijenama!

Za one čiji je izbor ipak telefon, m:tel je pripremio popust za dva modela: Samsung A04s  – s popustom od 30 KM i Samsung A13  – s popustom od 40 KM. Ova ponuda navedenih telefona će biti aktivna od 5. do 31. marta i odlična je prilika da se počastite novim mobilnim uređajem ili nekog obradujete tako vrijednim poklonom.

Na sam dan praznika, dame očekuju i iznenađenja koja im priprema kompanija m:tel u svojim poslovnicama i na veb prodavnici.

Komentari 0
Povezane vijesti
Top priča - nova ponuda odličnih telefona Top priča - nova ponuda odličnih telefona
Veliko NBA finale je tu, pratite ga uz m:tel! Veliko NBA finale je tu, pratite ga uz m:tel!
M:tel donira prijatelje M:tel donira prijatelje
Najčitanije
 • Mihailo Obrenović - Čovjek koji je Srbiju učinio najjačom vojnom silom na Balkanu
  16h 11m
  0
 • Kozara i Potkozarje - Srpski Zid plača
  16h 33m
  0
 • U Sarajevu muškarac nasmrt izbo mlađeg brata
  15h 34m
  0
 • Marko Trifković iz Istočnog Sarajeva maturskim radom nadmašio nastavni plan i program (FOTO)
  6h 39m
  1
 • U školi u Švajcarskoj djeca gazila zastavu Srbije (VIDEO)
  12h 30m
  0