Празнична м:тел понуда дарова из свијета технологије

03.03.2023. 14:47
0
ИЗВОР: katera.news

Повод да се дарује себи или другима је сваки дан који желимо да обојимо љубављу, пријатељством и осмијесима. Један од посебних дана у години је дан који је посвећен женама. Зато вас м:тел позива да дарујете себи или особи до које вам је стало, одличне поклоне из понуде, а по празничним цијенама, с попустом за све.

Од 5. до 8. марта отворена је посебна м:тел понуда у оквиру које можете набавити паметне сатове по цијени умањеној за 50 КМ. Првога дана, 5. марта, ова понуда важи за продајна мјеста у Делта планету у Бањалуци и ББИ у Сарајеву, а од 6. марта у свим пословницама м:тел-а и беб продавници компаније.

Цијена Форео уређаја – паметне маске за лице, за ову прилику снижена је за 100 КМ и одличан је поклон за све даме!

ГоПро камере, за забаву и биљежење најљепших тренутака, може бити ваш избор за поклон, а у оквиру ове празничне понуде узмите их по цијени која је нижа за 100 КМ.

Од 6. до 18. марта одличне цијене у м:тел-у вас чекају и уколико се одлучите за AirPods 2 и AirPods 3 слушалице, али и iPhone 13 и 14 који већ можете купити по доста повољнијим цијенама!

За оне чији је избор ипак телефон, м:тел је припремио попуст за два модела: Samsung A04s  – с попустом од 30 КМ и Samsung A13  – с попустом од 40 КМ. Ова понуда наведених телефона ће бити активна од 5. до 31. марта и одлична је прилика да се почастите новим мобилним уређајем или неког обрадујете тако вриједним поклоном.

На сам дан празника, даме очекују и изненађења која им припрема компанија м:тел у својим пословницама и на веб продавници.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    3h 13m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    10h 19m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    8h 46m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    4h 28m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    10h 38m
    0