Predavanje „Opasnosti koje prijete djeci i mladima sa interneta i sajber kriminal“ u petak u Istočnoj Ilidži

06.12.2023. 14:00
0
IZVOR: katera.news

Udruženje građana „Roditelji za prava djece“ organizuju otvoreno predavanje o temi „Opasnosti koje prijete djeci i mladima sa interneta i sajber kriminal” u Osnovnoj školi Petar Petrović Njegoš u Istočnoj Ilidži.

Predavanje će se održati u petak, 8. decembra, u 18.00 časova, a o tome gdje se kriju opasnosti na internetu, kako upozoriti djecu, kako reagovati i od koga zatražiti pomoć govoriće Saša Petrović, inspektor policije.

- Svjedoci smo svakodnevnog porasta opasnosti koje prijete našoj djeci i mladima sa interneta (pedofili, zlostavljanje, lažno predstavljanje i dr.), te pozivamo sve punoljetne građane koji su zainteresovani za ovu temu, a posebno roditelje i staratelje maloljetne djece - saopšteno je iz ovog udruženja.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vasilije Šuka najbolji na Trećoj smotri mladih matematičara „Prva iskra“ (FOTO) Vasilije Šuka najbolji na Trećoj smotri mladih matematičara „Prva iskra“ (FOTO)
U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u Istočnoj Ilidži održana radionica diseminacije o pokretu Crvenog krsta U OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u Istočnoj Ilidži održana radionica diseminacije o pokretu Crve...
Takmičenju mladih matematičara: Najuspješniji učenici osnovnih škola „Sveti Sava“ i „Petar Petrović Njegoš“ Takmičenju mladih matematičara: Najuspješniji učenici osnovnih škola „Sveti Sava“ i „Petar ...
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    4h 41m
    0
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    7h 27m
    0
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    7h 0m
    1
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    10h 7m
    1
  • U rijeci Bojani pronađeno tijelo još jedne djevojčice
    21h 56m
    0