Предавање „Опасности које пријете дјеци и младима са интернета и сајбер криминал“ у петак у Источној Илиџи

06.12.2023. 14:00
0
ИЗВОР: katera.news

Удружење грађана „Родитељи за права дјеце“ организују отворено предавање о теми „Опасности које пријете дјеци и младима са интернета и сајбер криминал” у Основној школи Петар Петровић Његош у Источној Илиџи.

Предавање ће се одржати у петак, 8. децембра, у 18.00 часова, а о томе гдје се крију опасности на интернету, како упозорити дјецу, како реаговати и од кога затражити помоћ говориће Саша Петровић, инспектор полиције.

- Свједоци смо свакодневног пораста опасности које пријете нашој дјеци и младима са интернета (педофили, злостављање, лажно представљање и др.), те позивамо све пунољетне грађане који су заинтересовани за ову тему, а посебно родитеље и старатеље малољетне дјеце - саопштено је из овог удружења.

Коментари 0
Повезане вијести
Василије Шука најбољи на Трећој смотри младих математичара „Прва искра“ (ФОТО) Василије Шука најбољи на Трећој смотри младих математичара „Прва искра“ (ФОТО)
У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црвеног крста У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црве...
Такмичењу младих математичара: Најуспјешнији ученици основних школа „Свети Сава“ и „Петар Петровић Његош“ Такмичењу младих математичара: Најуспјешнији ученици основних школа „Свети Сава“ и „Петар ...
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    19h 12m
    9
  • Сутра празник Цвијети
    19h 18m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    19h 26m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    10h 7m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    11h 33m
    0