Predivan mural u Trebinju u čast Nebojše Glogovca (FOTO)

26.05.2020. 11:21
0
IZVOR: Srpska.info

Čuveni glumac Nebojša Glogovac, koji nas je prerano napustio prije dvije godine, dobio je predivan mural u rodnom Trebinju.

Trebinjac Miloš Narančić je, preko puta Srednjoškolskog centra na stambenoj zgradi, uradio mural sa likom svog poznatog, prerano preminulog zemljaka, javlja Hercegovina online.

Slika

Podsjetimo, Glogovac je rođen u Trebinju 30. avgusta 1969. godine i ovdje je proveo svoje najljepše dane. Sa porodicom se preselio u Opovo 1975. godine, a nakon toga i u Pančevo, gdje je Nebojšin otac dobio službu kao prota u Uspenskoj crkvi.

Komentari 0
Povezane vijesti
Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole Maturanti i profesori obnovili tradiciju: Meč u malom fudbalu za kraj škole
Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupjela (FOTO) Mještani i sveštenik u radnoj akciji: Počela obnova Crkve Svetih Arhangela u naselju Hrupj...
Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO) Najbolji učenici trebinjske Gimnazije na pokloničkom putovanju u Grčku (FOTO)
Najčitanije
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    22h 12m
    1
  • Partizan mijenja ime!
    14h 54m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    19h 27m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    17h 1m
    2
  • Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić
    22h 46m
    3