Predstavljanje ruskih univerziteta u Istočnom Sarajevu i Sarajevu

03.10.2019. 19:42
0
IZVOR: Srna

Vodećih 10 ruskih univerziteta biće predstavljeno na univerzitetima u Istočnom Sarajevu i Sarajevu, saopšteno je danas iz Ambasade Rusije u BiH.

Na Filozofskom i Mašinskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu ruski univerziteti biće predstavljeni u srijedu, 9. oktobra.

Prezentacija ruskih univerziteta na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu zakazana je za 10. oktobar, a istog dana predstavljanje će biti održano i na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu na Palama.

Pozivajući zainteresovane da dođu na prezentaciju, iz Ambasade Rusije navode da će, između ostalih, biti predstavljeni Državni tehnički univerzitet "Bauman", Viša škola ekonomije, Sanktpeterburški državni univerzitet, Muzička akademija "Gnjesini", te Finansijski univerzitet Vlade Rusije.

Komentari 0
Povezane vijesti
"Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra "Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Učenicama OŠ „Petar Petrović Njegoš“ drugo mjesto na konkursu povodom 170 godina od rođenja Mihajla Pupina Učenicama OŠ „Petar Petrović Njegoš“ drugo mjesto na konkursu povodom 170 godina od rođenja ...
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    7h 11m
    0
  • Slani mafini
    16h 32m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    18h 27m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    16h 21m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    10h 50m
    3