Представљање руских универзитета у Источном Сарајеву и Сарајеву

03.10.2019. 19:42
0
ИЗВОР: Srna

Водећих 10 руских универзитета биће представљено на универзитетима у Источном Сарајеву и Сарајеву, саопштено је данас из Амбасаде Русије у БиХ.

На Филозофском и Машинском факултету Универзитета у Сарајеву руски универзитети биће представљени у сриједу, 9. октобра.

Презентација руских универзитета на Универзитету у Источном Сарајеву заказана је за 10. октобар, а истог дана представљање ће бити одржано и на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву на Палама.

Позивајући заинтересоване да дођу на презентацију, из Амбасаде Русије наводе да ће, између осталих, бити представљени Државни технички универзитет "Бауман", Виша школа економије, Санктпетербуршки државни универзитет, Музичка академија "Гњесини", те Финансијски универзитет Владе Русије.

Коментари 0
Повезане вијести
"Дани тикве“ у Источном Сарајеву 5. и 6. октобра "Дани тикве“ у Источном Сарајеву 5. и 6. октобра
Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове
Ученицама ОШ „Петар Петровић Његош“ друго мјесто на конкурсу поводом 170 година од рођења Михајла Пупина Ученицама ОШ „Петар Петровић Његош“ друго мјесто на конкурсу поводом 170 година од рођења ...
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    4h 55m
    0
  • Слани мафини
    14h 16m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    16h 11m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    14h 5m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    8h 34m
    3