Prekid električne energije u Palama i Foči

24.07.2024. 08:52
0
IZVOR: katera.news

Iz „Elektrodistribucije“ Pale obavještavaju potrošače sa područja Foče i Pala da će zbog planiranih radova doći do privremenog prekida u isporuci električne energije.

U Palama će, zbog radova u trafostanici 10/0,4 kV  ”Famos Pale 1 (Eurostil)”, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 12.00 časova  potrošačima u dijelovima ulica Dobrosava Jevđevića, Nikole Tesle i Svetosavska.

Osim toga, zbog radova na 10 kV vodu Bogovići, doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima u naseljima Vinča, Ponor, Buđ, Dobra voda, Miošići, Stajna, Podmedenik, Kosmaj, Prutine, Radačići, Šip, Modrik i FNE Ponor 2.

Isti prekid, u istom vremenskom periodu planiran je i sutra.

U Foči će, zbog radova na 10 kV vodu Zavajt, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9.00 do 15.00 časova potrošačima u naseljima Čelebići, Zavajt, Meštrevac i Zlatni Bor.

Komentari 0
Povezane vijesti
Mještani traže da se zaštiti prirodni fenomen i ne odlaže otpad Mještani traže da se zaštiti prirodni fenomen i ne odlaže otpad
Besplatne karte na Jahorini napravile problem roditeljima i profesorima Besplatne karte na Jahorini napravile problem roditeljima i profesorima
Veče srpske kulture u Palama 11. septembra Veče srpske kulture u Palama 11. septembra
Najčitanije
  • Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    13h 8m
    0
  • Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
    5h 31m
    6
  • Preminuo Slavo Kukić
    10h 4m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
    13h 1m
    0
  • Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade
    12h 52m
    0