Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža

30.04.2024. 14:05
0
IZVOR: katera.news

Komisija za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža donijela je odluku o utvrđivanju preliminarne rang-liste za dodjelu 64 stipendije studentima prvog ciklusa studija na javnim visokoškolskim ustanovama za školsku 2023/2024, kao i jednom učeniku generacije.

- Na Konkurs je prijavljen 81 student (u jednoj koverti  2 prijave).  Od tog broja 64 studenta ispunjava uslove Konkursa i jedan učenik generacije, a 17 studenata ne ispunjava uslove, odnosno nema prosjek ocjena veći od 7,50, apsolvent je, prva godina studija, prima stipendiju od druge javne ustanove. Komisija predlaže Načelniku opštine da sa svih 64 studenta koji ispunjavaju opšte i posebne kriterijume za dodjelu stipendija potpiše Ugovor o stipendiranju - navodi se u saopštenju ove opštine.

Komisija u sastavu Borislav Kenjić, predsjednik, Tatjana Ivanović, član i Dragana Šobot, član bodovala je važeće prijave i sačinila preliminarnu rang – listu studenata kojima će se dodijeliti stipendije.

Konačnu rang-listu studentskih stipendija možete pogledati ovom linku.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže Sjećanje na napad 14. maja 1992. i junačke sinove Srpske Ilidže
Sastanak o uređenju i održavanju groblja “Crkvice” Sastanak o uređenju i održavanju groblja “Crkvice”
Božović: Privredno pozicionirani i u gradu Istočno Sarajevo i u Srpskoj Božović: Privredno pozicionirani i u gradu Istočno Sarajevo i u Srpskoj
Najčitanije
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    18h 39m
    0
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    17h 6m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    15h 5m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    17h 18m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    7h 47m
    3