Prikupljeno 300 paketića u humanitarnoj akciji u Palama

16.12.2022. 21:06
0
IZVOR: srna.rs

U humanitarnoj akciji u Palama prikupljeno je više od 300 paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica iz ove lokalne zajednice, kao i za djecu sa Kosova i Metohije.

Akciju su organizovali Omladinski studentski parlament Studentskog centra Pale, Unija studenata Republike Srpske, Studentski parlament Univerziteta u Istočnom Sarajevu u saradnji sa Studentskim centrom i Crvenim krstom Republike Srpske.

Predsjednik Omladinskog studentskog parlamenta Studentskog centra Pale Momčilo Arbilja rekao je Srni da su paketiće prikupili u okviru akcije "Paketić više", koja je počela prije tri godine na inicijativu studenata.

- Ovom akcijom smo pokazali kako naše malo nekome znači puno - od jednog po jednog slatkiša da se skupi 300 paketića - istakao je Arbinja.

On je zahvalio svima koji su pomogli u prikupljanju paketića kako bi djeci uljepšali praznike, svim prodavnicama koje su dozvolile da se kod njih prikupljaju slatkiši, kao i stanovnicima Pala koji su dali nesebični doprinos.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vaskršnja tucijada u Palama Vaskršnja tucijada u Palama
Vaskršnja akcija pomoći socijalno ugroženom stanovništvu Istočnog Sarajeva Vaskršnja akcija pomoći socijalno ugroženom stanovništvu Istočnog Sarajeva
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    11h 34m
    12
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    10h 18m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    2h 2m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    5h 3m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    22h 45m
    0