Прикупљено 300 пакетића у хуманитарној акцији у Палама

16.12.2022. 21:06
0
ИЗВОР: srna.rs

У хуманитарној акцији у Палама прикупљено је више од 300 пакетића за дјецу из социјално угрожених породица из ове локалне заједнице, као и за дјецу са Косова и Метохије.

Акцију су организовали Омладински студентски парламент Студентског центра Пале, Унија студената Републике Српске, Студентски парламент Универзитета у Источном Сарајеву у сарадњи са Студентским центром и Црвеним крстом Републике Српске.

Предсједник Омладинског студентског парламента Студентског центра Пале Момчило Арбиља рекао је Срни да су пакетиће прикупили у оквиру акције "Пакетић више", која је почела прије три године на иницијативу студената.

- Овом акцијом смо показали како наше мало некоме значи пуно - од једног по једног слаткиша да се скупи 300 пакетића - истакао је Арбиња.

Он је захвалио свима који су помогли у прикупљању пакетића како би дјеци уљепшали празнике, свим продавницама које су дозволиле да се код њих прикупљају слаткиши, као и становницима Пала који су дали несебични допринос.

Коментари 0
Повезане вијести
У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама
Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама
Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    8h 2m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    19h 35m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    19h 16m
    0
  • Премијера документарног филма "Прича поносног пука"
    23h 41m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    6h 16m
    0