Prikupljeno 900 KM pomoći za porodicu Terzić

08.03.2024. 13:17
0
IZVOR: srna.rs

Učenici Osnovne škole "Milan Ilić Čiča Šumadijski" u Han Pijesku organizovali su danas osmomartovsku priredbu koja je bila i humanitarnog karaktera i prikupili oko 900 KM za porodicu Terzić iz Mokrog, opština Pale, rekao je Srni direktor ove ustanove Pavle Golijan.

Golijan je naveo da je priredba održana u Domu kulture gdje su bile postavljenje kutije za priloge u koje su posjetioci ostavljali novac, koji će danas biti uplaćen na račun porodice Terzić, koja je nastradala u požaru početkom godine.

- Pod motom `Širimo ljubav malim srcima` osnovci su se predstavili publici pjemom, igrom, plesom i recitacijama - rekao je Golijan.

On je izrazio zahvalnost učenicima i nastavnicima koji su radili na pripremi priredbe, kao i građanima Han Pijeska za učešće u ovom dijelu humanitarne akcija za prikupljnje pomoći porodici Terzić.

U požaru koji je buknuo 15. januara u porodičnoj kući u naselju Karađorđevo u Mokrom kod Pala, smrtno su stradale, tridesetrogodišnja majka i njena osmogodišnja kćerka, te izgorjelo prizemlje i sprat kuće porodice Terzić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sedmi planinarski slet u Han Pijesku okupio oko 200 planinara (VIDEO) Sedmi planinarski slet u Han Pijesku okupio oko 200 planinara (VIDEO)
Održano književno veče Boška Milosavljevića u Han Pijesku Održano književno veče Boška Milosavljevića u Han Pijesku
“Čučkova knjiga” uručena Nedeljku Simaniću “Čučkova knjiga” uručena Nedeljku Simaniću
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    16h 30m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    15h 14m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    9h 59m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    6h 58m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    7h 4m
    0