Прикупљено 900 КМ помоћи за породицу Терзић

08.03.2024. 13:17
0
ИЗВОР: srna.rs

Ученици Основне школе "Милан Илић Чича Шумадијски" у Хан Пијеску организовали су данас осмомартовску приредбу која је била и хуманитарног карактера и прикупили око 900 КМ за породицу Терзић из Мокрог, општина Пале, рекао је Срни директор ове установе Павле Голијан.

Голијан је навео да је приредба одржана у Дому културе гдје су биле постављење кутије за прилоге у које су посјетиоци остављали новац, који ће данас бити уплаћен на рачун породице Терзић, која је настрадала у пожару почетком године.

- Под мотом `Ширимо љубав малим срцима` основци су се представили публици пјемом, игром, плесом и рецитацијама - рекао је Голијан.

Он је изразио захвалност ученицима и наставницима који су радили на припреми приредбе, као и грађанима Хан Пијеска за учешће у овом дијелу хуманитарне акција за прикупљње помоћи породици Терзић.

У пожару који је букнуо 15. јануара у породичној кући у насељу Карађорђево у Мокром код Пала, смртно су страдале, тридесетрогодишња мајка и њена осмогодишња кћерка, те изгорјело приземље и спрат куће породице Терзић.

Коментари 0
Повезане вијести
Седми планинарски слет у Хан Пијеску окупио око 200 планинара (ВИДЕО) Седми планинарски слет у Хан Пијеску окупио око 200 планинара (ВИДЕО)
Одржано књижевно вече Бошка Милосављевића у Хан Пијеску Одржано књижевно вече Бошка Милосављевића у Хан Пијеску
“Чучкова књига” уручена Недељку Симанићу “Чучкова књига” уручена Недељку Симанићу
Најчитаније
  • Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
    18h 37m
    3
  • Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
    21h 57m
    0
  • Јелена Самарџија и Јованка Шиљак, српске хероине: Живот посвећен бризи за нејач
    22h 49m
    1
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    21h 49m
    0
  • Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
    20h 15m
    0