Прикупљено 900 КМ помоћи за породицу Терзић

08.03.2024. 13:17
0
ИЗВОР: srna.rs

Ученици Основне школе "Милан Илић Чича Шумадијски" у Хан Пијеску организовали су данас осмомартовску приредбу која је била и хуманитарног карактера и прикупили око 900 КМ за породицу Терзић из Мокрог, општина Пале, рекао је Срни директор ове установе Павле Голијан.

Голијан је навео да је приредба одржана у Дому културе гдје су биле постављење кутије за прилоге у које су посјетиоци остављали новац, који ће данас бити уплаћен на рачун породице Терзић, која је настрадала у пожару почетком године.

- Под мотом `Ширимо љубав малим срцима` основци су се представили публици пјемом, игром, плесом и рецитацијама - рекао је Голијан.

Он је изразио захвалност ученицима и наставницима који су радили на припреми приредбе, као и грађанима Хан Пијеска за учешће у овом дијелу хуманитарне акција за прикупљње помоћи породици Терзић.

У пожару који је букнуо 15. јануара у породичној кући у насељу Карађорђево у Мокром код Пала, смртно су страдале, тридесетрогодишња мајка и њена осмогодишња кћерка, те изгорјело приземље и спрат куће породице Терзић.

Коментари 0
Повезане вијести
У четвртак радионица Момчила Антонијевића у Хан Пијеску У четвртак радионица Момчила Антонијевића у Хан Пијеску
Данас обиљежавање 32 године од погибије српских бораца код Жепе Данас обиљежавање 32 године од погибије српских бораца код Жепе
У Хан Пијеску представљене књиге којима се брани српско културно и духовно насљеђе У Хан Пијеску представљене књиге којима се брани српско културно и духовно насљеђе
Најчитаније
 • Операција Текбир - неуспјели покушај деблокаде Сарајева
  17h 25m
  11
 • “Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО)
  18h 46m
  4
 • Вечерас откривање и освештење споменика породици у Источном Новом Сарајеву
  18h 14m
  0
 • У Источном Новом Сарајеву откривен споменик породици - симбол егзодуса сарајевских Срба (ФОТО)
  6h 18m
  5
 • Земљотрес у БиХ
  10h 22m
  0