Pripadnik Žandarmerije pogođen samostrelom, napadač ubijen

29.06.2024. 14:02
40
IZVOR: nezavisne.com

Pripadnik Žandarmerije M. J. ustreljen je samostrelom u vrat ispred Ambasade Izraela u Beogradu. On je u samoodbrani uzvratio vatrom i savladao napadača, koji je od zadobijenih rana preminuo. Pripadnik Žandarmerije je zadobio teške povrede i nalazi se u Urgentnom centru.

Napad se dogodio u policijskoj kućici ispred ambasade.

Kako reporter RTS-a nezvanično saznaje, napadač je prišao kućici u kojoj se nalazio pripadnik Žandarmerije zadužen za obezbjeđivanje objekta, otvorio vrata i pucao mu u vrat.

Pripadnik Žandarmerije je u samoodbrani otvorio vatru i pucao u napadača, koji je podlegao zadobijenim ranama.

Uviđaj je u toku.

Ministar policije Ivica Dačić saopštio je da je N. N. lice, čiji se identitet utvrđuje, pucalo iz samostrela u pripadnika Žandarmerije koji je bio na dužnosti obezbjeđenja ambasade Izraela.

- Danas oko 11 sati N. N. lice, čiji se identitet utvrđuje, pucalo je iz samostrela u pripadnika Žandarmerije koji je bio na dužnosti obezbeđenja ambasade Izraela, i pogodilo ga u vrat. Pripadnik Žandarmerije M. J. (1990) je u samoodbrani upotrebio oružje i savladao napadača, koji je od posledica ranjavanja preminuo - saopštio je Dačić.

Policajac je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar, gde će biti izvršena operacija vađenja strele iz vrata.

- Sve okolnosti napada i mogući motivi se ispituju - izjavio je ministar Dačić koji će u Urgentnom centru obići ranjenog pripadnika Žandarmerije, prenosi RTS.

Komentari 40
  • Generic placeholder image
    Skijaš 01.07.2024. 14:06
    Realisto alijas Ime...ostavljao si potpuno iste komentare na više različitih vijesti čas pod jednim čas pod drugim imenom pa smo već utvrdili da si jedan te isti i da imaš dvostruke standarde ali u svojoj glavi. Naziv za to je šizofrenija, nije nimalo naivna bolest i objašnjava tvoje lupanje ovdje.
    Aj' zdravo.
  • Generic placeholder image
    Realista 01.07.2024. 13:46
    Krivih drva i budala uvijek je bilo...i biće...ono bi nekog protjerivalo iz Eufrata...da ti je majka kamen rodila imala bi više koristi.Bar bi čime kupus pritiskala
  • Generic placeholder image
    Srboljub 01.07.2024. 13:39
    Oj ture, nisi ti došao, ti si jedan te isti samo se kriješ pod više pseudonima. To je vaša "kultura" , to je jače od vas. I zato Eufrat treba biti granica. Vama je primitivno da čujete istinu. Jednostavno, nepopravljivi monstrumi. I opet vam kažem da vi mene ne možete uvrijediti jer od vas se mogu samo očekivati zločini. Verbalne uvrede su sitnice. Takvi ste, da iako osuđujem Izraelce za ono što rade, moram se zapitati, jer ako su oni dole isti kao i vi onda ne znam šta bih rekao.
  • Generic placeholder image
    Realista 01.07.2024. 11:55
    Skijaš...opet dvostruki standardi i licemjerje.Nisi opominjao ovog "svog " kad na najprimitivniji način vrijeđa...
  • Generic placeholder image
    Skijaš 01.07.2024. 11:34
    Strašno nekulturno i nepotrebno.
  • Generic placeholder image
    Ime: 01.07.2024. 10:36
    Osmanljube doso sam samo da te usutkam, puno lajes. Tisina keru, K NOZI!!!
  • Generic placeholder image
    Realista 01.07.2024. 07:26
    Skoro je,čini mi se u Sloveniji,kreten napao policajce nožem...savladan je mada bi mu ja složio metak u čelo.To je napad na državu i institucije a ja tu nemam ni opravdanja ni milosti.Ali,niko za ovog u Sloveniji nije rekao da je pravoslavni terorist...
  • Generic placeholder image
    Skijaš 01.07.2024. 06:58
    Realisto....taj kreten je bio Srbin ali više nije. Promjenio je vjeru i lično ime. Da, ima ljudi koji promjene vjeru koliko god to bilo šokantno saznanje za tebe i koliko god to zvučalo odvratno ali ima takvih kretena i ljigavaca. Upravo ta promjena vjere ga je odvela na stranputicu terorizma a na kraju i pod zemlju. I naravno slažemo se neka ga je policajac oladio. Tako se postupa sa teroristima...metak u glavu i zdravo.
  • Generic placeholder image
    Realista 01.07.2024. 05:46
    Skijaš...ti ili si glup ili zlonamjeran...fino napisah na početku da je policajac ubio ovog kretena i da tako i treba.A ovo nije muslimanski terorizam nego djelo kretena ispranog mozga a srbin je.Ja pominjem te tri osobe jer ste licemjerni i potpuno iskrivljenih mjerila
  • Generic placeholder image
    Srboljub 01.07.2024. 02:33
    Oj ture, nama jesu heroji, a poremećeni ste postali kada ste izdali svoju vjeru i naciju. Vama su antifašisti hanđarlije što su pred kraj rata stavili petokraku na fesove. Vama je fundamentalista Aljo i brojni sledbenici njegove ideologije (zločinci nad nemoćnim civilima, silovatelji i koljači djevojčica, ubice novorođenčadi) heroji. Zato ste vi to što jeste . I zato je određenim pojavama mjesto iza Eufrata.
  • Generic placeholder image
    Skijaš 01.07.2024. 00:56
    @Realisto, generala Ratka Mladića, Gavrila Principa i đenerala Dragoljuba Dražu Mihailovića niko nije pomenuo osim tebe. Pominješ ih i donosiš neke svoje zaključke. Ne izlaze ti iz glave izgleda.
    Tema članka je teroristički napad u Beogradu inspirisan radikalnim Islamom. Umjesto da osudiš akt muslimanskog terorizma i ogradiš se od nakaradne i zaostale ideologije radikalnog Islama ti pominješ neke desete stvari. Ne osuđujući muslimanski terorizam i radikalno islamsko učenje direktno doprinosiš, u današnje doba, široko rasprostranjenom mišljenju da su svi muslimani teroristi.
  • Generic placeholder image
    Realista 30.06.2024. 22:06
    Vama je Mladić i Gavrilo heroj a Draža antifašista...poremećeno
  • Generic placeholder image
    Skijaš 30.06.2024. 21:52
    Terorizam kao pojava ima definiciju a ovaj napad u Beogradu je školski primjer terorizma. Podvrsta muslimanski terorizam. S druge strane, ubiti okupatora u svojoj zemlji je najuzvišenije djelo patriotizma ali to nije tema ovog članka.
  • Generic placeholder image
    Realista 30.06.2024. 21:15
    Skijaš,
    Tebi je džamija i Islam smetnja trn u oku.Terorista je svako ko ubije drugog iz ubjeđenja ili vjerovanja.Bio on Gavrilo ili Mehmed.
  • Generic placeholder image
    Srboljub 30.06.2024. 21:00
    Sa onima koji izjednačavaju atentat na okupatorsku silu i djela primitivnog terorizma, nema i neće biti saradnje. Određene pojave se jednostavno moraju vratiti iza Eufrata. Oni sami čine da je nemoguće bilo šta drugačije.
  • Generic placeholder image
    Skijaš 30.06.2024. 20:17
    Ovaj prethodni komentar Anonimno je moj, zaboravih popuniti polje za ime.
  • Generic placeholder image
    Anonimno 30.06.2024. 20:16
    Generalizuješ stvari. Nikada nisam rekao da je terorista ko god ide u džamiju. Terorista je onaj koga tamo radikalizuju i navrate na zlo. U današnjem svijetu postoji veliki problem terorizma i on je dominantno muslimanski a ti nemaš potrebe da braniš muslimanski terorizam jer, opet ponavljam, ako si musliman ne znači da si terorista. Braneći muslimanski terorizam ili okrećući glavu od muslimanskog terorizma samo se svrstavaš na pogrešnu stranu.
  • Generic placeholder image
    Realista 30.06.2024. 19:33
    Tebi je terorista ko god ide u džamiju...a u crkvu idu samo čestiti...koji si ti šovinista.
    Kad Gavrilo ubije iz ideala onda je heroj,nije terorista...a kad musliman to isto uradi-onda je terorista...licemjerni ste
  • Generic placeholder image
    Skijaš 30.06.2024. 18:56
    Napisao sam ti zasto je umro ali ne čitaš. Džamija, hodža, indoktrinacija.....sjećaš se?
  • Generic placeholder image
    Realista 30.06.2024. 16:51
    Jednostavno pitanje...je li on umro za ideale ili što je lud?
  • Generic placeholder image
    Skijaš 30.06.2024. 14:39
    A ko mu je isprao mozak? Radnica u kladionici, tetka iz kioska brze hrane ili mu je možda neko u džamiji napunio mozak glupostima i poslao u smrt?
  • Generic placeholder image
    Realista 30.06.2024. 13:19
    Skijaš...onaj koji ubija radi ideala je manijak ili čovjek ispranog mozga?
  • Generic placeholder image
    Skijaš 30.06.2024. 12:16
    @Realisto....ubijeno je vjerovatno i više ali nemoj da miješaš kriminal, porodično nasilje, manijake i slično sa teroruzmom.
    Mali Kista iz OŠ Ribnikar je ubio desetoro ali on je manijak a ne terorista.
    Terorizam uvijek ima političku pozadinu i cilj je skretanje pažnje i zastrašivanje a napad na službeno lice koje čuva, pazi sad, ambasadu Izraela je čisti terorizam. Isto tako ogromna većina današnjeg terorizma dolazi od strane muslimana a za Izrael se slažem. Jesu isprovicirani ali pretjeruju.
  • Generic placeholder image
    Srboljub 30.06.2024. 11:19
    Oj ture, kakva je to relativizacija konvertitskih zločina. Ne može tako,niko ovdje nije rekao da su mnogobrojna ubistva zadnjih godina, po Sarajevu pa dalje, proizvod konvertitske mržnje ili islamskog terorizma, ali ovo jeste. Zato sam ti i predložio da objasniš proces prodaje vjere i nacije.istina, Izrael sada čini grozne stvari, ali sve ima svoju prošlost. Zato dobro zapamti, vi i vaše ponašanje prema Srpskom narodu je takvo da su zidovi i punktovi kao u Izraelu minimum, koji zaslužujete i koji vam treba. Prava zaštita bi bila vraćanje iza Eufrata. To vi činite i tražite, mi smo prihvatili da živimo odvojeno, u miru, jedni pored drugih.
  • Generic placeholder image
    Hari 30.06.2024. 10:13
    Šta uradi crni Miloš alijas Salaudin. Radi trebe Bese, Albanke iz Rožaja promijeni vjeru i pređe na Islam. Što i nije problem, nego isprana mozga preko noći postade vehabija, islamski fanatik i pokuša da ubije žandara koji je samo radio svoj posao, a to je čuvanje Ambasade Izraela u Beogradu. Nedužnog mladog čovjeka umalo liši života, strijelom u vrat i da je teško ranjeni sam sebi izvadio strijelu nebi preživio, sreća i Bog ga spasiše od sigurne smrti. Ako je htio pomoći braći Plaestincima, onda je gazija trebao otići u Gazu, priključiti se Hamasu i boriti se, a ne napasti čovjeka na njegovom radnom mjestu. Sada Salaudin uživa u dženetu sa dženetskim hurijama, ali samo kada bi se za....vali.
  • Generic placeholder image
    Realista 30.06.2024. 10:09
    Skijaš...u zadnje dvije godine u Srbiji i RS je brutalno ubijeno bar stotinu osoba.Nijednu od tih osoba nije ubio musliman.Sve pravoslavci a ja te ljude-ubice-ne gledam kao "pravoslavne teroriste i ubice" nego kao ljude poremećenog uma.
    Nema terorističkih vjera ili naroda.trenutno u svijetu jevreji čine najveća zla i teror.Njihova politika i država su teroristička
  • Generic placeholder image
    Skijaš 30.06.2024. 08:29
    U pravu si. Budala ima u svim nacijama ali je nepobitna činjenica da je ova budala prešla na Islam pa ga je neko radikalizovao i instruisao da napadne policajca. Nepobitna je činjenica da ogromna većina terorista u današnjem svijetu dolazi iz redova muslimana. To naravno ne znači da su svi muslimani teroristi.
  • Generic placeholder image
    Realista 30.06.2024. 07:14
    Skijaš...ubijen Miodrag jer je napao policajca.Tako i treba.Bio on Miodrag ,Igor ili Salhudin.Budala ima u svim nacijama
  • Generic placeholder image
    Skijaš 30.06.2024. 01:36
    Dok je bio Miloš nije ubijao ni gađao ljude samostrelom. Šta mu se moglo desiti kada je promjenio ime i vjeru ne znam. Možda nam Realista može objasniti šta se dešava u tom slučaju.
  • Generic placeholder image
    Realista 29.06.2024. 21:47
    Osmanoljube,valjda imaš šta drugo jesti...
  • Generic placeholder image
    Dejan 29.06.2024. 21:37
    A lijepo sam rekao... Da taj poturica bar nije poginuo, nego 10000 ili 8000 drugih.
  • Generic placeholder image
    Srboljub 29.06.2024. 21:31
    Oj ture, mogao bi nam reći kako to djeluje na čovjeka prelazak na islam. Očigledno je da odmah postane potencijalni zločinac, ali šta se to još u njemu zbiva?! Kakvi su to grozni procesi?! Nama je to nepoznato, pa bi ti bili zahvalni ako bi nam ti to realno objasnio.
  • Generic placeholder image
    Realista 29.06.2024. 21:30
    Dejo,kako ti se ćaća zove? Jesi li 100 % siguran da si njegov?
  • Generic placeholder image
    Dejan 29.06.2024. 21:24
    Realista, kako ti se zvao đedov, đed?
  • Generic placeholder image
    Anonimno 29.06.2024. 20:54
    poture i balija!!!ko ovi 'nasi'!!divlje horde islamskog fanatizma!!!poturceni hriscanski divljaci 'vjere mira'
  • Generic placeholder image
    Realista 29.06.2024. 20:45
    Poturica? Kad Miloš ubije onda je poturica...ne bi ste vi priznali...fukaro
  • Generic placeholder image
    Dejan 29.06.2024. 20:28
    Miloš Žujović, je postao poturica i prozvao se Salahudin. Svaka čast žandarmu!
    Žao mi je samo što je ovaj poturica poginuo. Kamo sreće da je poginulo 10000 drugih poturica.
  • Generic placeholder image
    Realista 29.06.2024. 20:11
    Miloš Žujović "islamista"? Phu fukaro
  • Generic placeholder image
    Realista 29.06.2024. 20:09
    Aha...Milorad prešao na islam.Phu
  • Generic placeholder image
    Skijaš 29.06.2024. 19:39
    Ekspanzija Islama podržana muslimanskim terorizmom je najveća prijetnja današnjice.
Povezane vijesti
Aleksandar Šapić ponovo izabran za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić ponovo izabran za gradonačelnika Beograda
Uhapšena žena koja je pretukla nastavnicu svog sina Uhapšena žena koja je pretukla nastavnicu svog sina
Patrijarh Porfirije: Molimo za jedinstvo i sabornost srpskog naroda Patrijarh Porfirije: Molimo za jedinstvo i sabornost srpskog naroda
Najčitanije
  • Oprosti, Slavka!
    4h 41m
    0
  • Opštinski odbor i zamjenik načelnika Kalinovika prešao u SDS
    7h 58m
    0
  • Na današnji dan umro Branko Radičević - poeta neprolazne mladosti
    1h 54m
    0
  • Veliki pad cijene prasića u Srpskoj
    4h 20m
    0
  • Upozorenje na jako nevrijeme, uz grad i olujni vjetar
    2h 54m
    0