Privredna komora Republike Srpske: Kupovati domaće proizvode

30.03.2020. 13:15
0
IZVOR: Srna

Privredna komora Republike Srpske pokrenuće u toku ove sedmice dodatne promotivne aktivnosti na podizanju svijesti potrošača o značaju kupovine domaćih proizvoda, rekao je danas Srni portparol Privredne komore Vladimir Blagojević.

- Privredna komora apeluje na kupce da se i sada opredijele za kupovinu domaćih proizvoda jer time se otvara mogućnost dodatnog zapošljavanja, tako punimo vlastite fondove, što je u ovoj situaciji posebno važno - naglasio je Blagojević.

On je dodao da je situacija sa virusom korona pokazala da se EU na "zatvara u sebe", kao i značaj domaće proizvodnje za svaku zemlju, zbog čega je, takođe, bitno u takvoj situaciji da se potrošači okrenu kupovini domaćih proizvoda.

Blagojević je istakao da naročito domaća prehrambena industrija ima značajan broj proizvoda koji mogu zadovoljiti potrošače svojim kvalitetom i kvantitetom.

- Kroz potrošnju domaćih proizvoda podržava rad domaćih firmi prehrambene, hemijske i drugih sektora - rekao je Blagojević.

Komentari 0
Povezane vijesti
MUP Srbije uputio hitan apel Srbima u Beču MUP Srbije uputio hitan apel Srbima u Beču
Sokolački vatrogasci u protekla dva mjeseca intervenisali 41 put Sokolački vatrogasci u protekla dva mjeseca intervenisali 41 put
Poziv roditeljima da vakcinišu djecu protiv morbila i velikog kašlja Poziv roditeljima da vakcinišu djecu protiv morbila i velikog kašlja
Najčitanije
  • Motociklista sletio sa puta, preminuo na putu do bolnice
    22h 33m
    0
  • Karling reprezentacija BiH zauzela 7. mjesto na Evropskom prvenstvu u Škotskoj
    18h 51m
    7
  • Podnesen zahtjev za zakazivanje vanredne sjednice Skupštine Džudo saveza Republike Srpske
    22h 28m
    1
  • Neven Tuševljak u humanitarnoj trci na stazi Svetog Vasilija
    20h 57m
    1
  • Održan vaskršnji koncert i promovisana knjiga o crkvi u Pofalićima (FOTO)
    5h 44m
    0