Privremena obustava saobraćaja u nedjelju u Istočnoj Ilidži

28.07.2023. 09:20
0
IZVOR: katera.news

Iz opštine Istočna Ilidža obavještavaju građane da će na teritoriji ove opštine doći do privremene obustave saobraćaja u nedjelju, 30. jula, zbog održavanja Javne sportske priredbe „Biciklistička trka cestovna brdska trka Krupac-policija“.

Obustava će trajatu u periodu od 12.00 do 12.30 časova, na dionici regionalnog puta R2 5505 (stara oznaka R 442a) u Ulici Srpskih izviđača, od raskrsnice Krupac do MEL granice RS/FBiH Krupac.

Trka, koju organizuje udruženje Atletsko-rekreativnog kluba „Jukastrenght“ iz Sarajeva, održava seu nedjelju u periodu od 12.00 do 14.00 sati rutom Krupac do policijskog kampa Igman – Bjelašnica cestom R442a. Start trke je u Krupcu, u opštini Istočna Ilidža (kod kamenoloma), a proglašenje pobjednika predviđeno je kod policijskog kampa na Igmanu – Bjelašnici u opštini Trnovo, te ista obuhvata opštine Istočna Ilidža, Trnovo i Ilidža.

Komentari 0
Povezane vijesti
Centar za zdravo starenje “Aktiva” u Istočnoj Ilidži proslavio tri godine rada Centar za zdravo starenje “Aktiva” u Istočnoj Ilidži proslavio tri godine rada
Krađa u Istočnoj Ilidži, otuđeni ručni satovi i zlatni lanac Krađa u Istočnoj Ilidži, otuđeni ručni satovi i zlatni lanac
Uhapšena lica zbog krađe u Istočnoj Ilidži Uhapšena lica zbog krađe u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Major Milan Tepić i Stojadin Mirković - vojnici do posljednjeg daha
    19m
    0
  • Sjećanje na poginule i umrle borce Srpske garde Ilidža
    22h 44m
    0
  • Zaplijenjeno više od pet kilograma droge, uhapšena dva muškarca
    19h 16m
    0
  • Stručnjaci upozoravaju: Parkiran automobil nije poželjno ostaviti u brzini
    11h 47m
    0
  • Otkrivena spomen-ploča povodom 30 godina od osnivanja ratne bolnice
    13h 37m
    3