Prodali osmomjesečnu bebu da bi kupili novi iPhone 14

02.08.2023. 20:46
0
IZVOR: nezavisne.com

Jedan bezdušni par iz Barrackpore-a uhapšen kako navode indijski mediji jer je prodao svoju osmomjesečnu bebu da bi kupio iPhone 14 i napravio rolnice za Instagram dok su putovali.

Prošle nedjelje, indijski mediji su izvjestili o šokantnom slučaju mladog para iz Zapadnog Bengala koji je bio toliko opsednut Apple-ovim najnovijim ručnim uređajem da su prodali svoje dijete da bi ga kupili.

Jaidev i Sathi Ghosh su počeli da privlače pažnju svojih komšija u Severnom 24 Parganasu kada su počeli da putuju po državi i snimaju sa svojim potpuno novi Apple iPhone 14 mobilnim telefonom.

Poznato je da su zarađivali oskudne mjesečne prihode i često su se finansijski mučili u prošlost, tako da drastična promjena nije imala nikakvog smisla, pogotovo jer se poklopila sa misterioznim nestankom njihovog 8-mjesečnog sina, nečim što Džejdev i Sati nisu nimalo bili zabrinuti.

Komšije bezdušnog para iz Indije, su obavijestile lokalne vlasti o nestanku njihovog mališana nakon što od njih nisu mogli da dobiju direktan odgovor o njegovom iznenadnom nestanku.

Tokom policijske istrage koja je uslijedila, majka Sati je priznala da je prodala osmomjesečnog dječaka ženi kako bi ona i Džejdev mogli da kupe iPhone 14 i kreiraju Instagram priče dok zajedno putuju po državi Bengal.

- Nakon ispitivanja, majka je priznala zločin i obavijestila je da ona i njen muž žele da koriste novac za putovanja širom države kako bi mogli da kreiraju sadržaj za Instagram fanove - rekao je policijski zvaničnik za Indian Ekpsres.

Kao da prodaja njihovog malog sina nije bila dovoljno loša, mladi roditelji su navodno pokušali da prodaju i svoju 7-godišnju kćerku, ali nisu uspjeli. Policija je uspjela da uđe u trag osmomjesečnom mališanu do kuće jedne Prijanke Goš, stanovnice Kardaha u istom okrugu. Ona i bebini roditelji optuženi su za trgovinu ljudima.

Komentari 0
Povezane vijesti
Stigla Petra: Trebinjka Slavica rodila zdravu djevojčicu – šesto dijete po redu Stigla Petra: Trebinjka Slavica rodila zdravu djevojčicu – šesto dijete po redu
Prva žena u BiH sa transplantiranim srcem koja je rodila bebu Prva žena u BiH sa transplantiranim srcem koja je rodila bebu
Skupo gorivo poguralo prodaju hibrida Skupo gorivo poguralo prodaju hibrida
Najčitanije
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    7h 3m
    5
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    6h 45m
    0
  • Još jedan avio-prevoznik pokrenuo letove iz BiH
    21h 20m
    0
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    7h 39m
    1
  • Tri žene zaražene HIV-om tokom kozmetičkog tretmana
    8h 16m
    1