Продали осмомјесечну бебу да би купили нови iPhone 14

02.08.2023. 20:46
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Један бездушни пар из Barrackpore-a ухапшен како наводе индијски медији јер је продао своју осмомјесечну бебу да би купио iPhone 14 и направио ролнице за Инстаграм док су путовали.

Прошле недјеље, индијски медији су извјестили о шокантном случају младог пара из Западног Бенгала који је био толико опседнут Apple-овим најновијим ручним уређајем да су продали своје дијете да би га купили.

Јаидев и Сатхи Гхосх су почели да привлаче пажњу својих комшија у Северном 24 Парганасу када су почели да путују по држави и снимају са својим потпуно нови Apple iPhone 14 мобилним телефоном.

Познато је да су зарађивали оскудне мјесечне приходе и често су се финансијски мучили у прошлост, тако да драстична промјена није имала никаквог смисла, поготово јер се поклопила са мистериозним нестанком њиховог 8-мјесечног сина, нечим што Џејдев и Сати нису нимало били забринути.

Комшије бездушног пара из Индије, су обавијестиле локалне власти о нестанку њиховог малишана након што од њих нису могли да добију директан одговор о његовом изненадном нестанку.

Током полицијске истраге која је услиједила, мајка Сати је признала да је продала осмомјесечног дјечака жени како би она и Џејдев могли да купе iPhone 14 и креирају Инстаграм приче док заједно путују по држави Бенгал.

- Након испитивања, мајка је признала злочин и обавијестила је да она и њен муж желе да користе новац за путовања широм државе како би могли да креирају садржај за Инстаграм фанове - рекао је полицијски званичник за Индиан Екпсрес.

Као да продаја њиховог малог сина није била довољно лоша, млади родитељи су наводно покушали да продају и своју 7-годишњу кћерку, али нису успјели. Полиција је успјела да уђе у траг осмомјесечном малишану до куће једне Пријанке Гош, становнице Кардаха у истом округу. Она и бебини родитељи оптужени су за трговину људима.

Коментари 0
Повезане вијести
Стигла Петра: Требињка Славица родила здраву дјевојчицу – шесто дијете по реду Стигла Петра: Требињка Славица родила здраву дјевојчицу – шесто дијете по реду
Прва жена у БиХ са трансплантираним срцем која је родила бебу Прва жена у БиХ са трансплантираним срцем која је родила бебу
Скупо гориво погурало продају хибрида Скупо гориво погурало продају хибрида
Најчитаније
  • Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
    11h 13m
    5
  • Бесплатни прегледи коже у Источном Сарајеву
    10h 55m
    0
  • Калдесићи Онтарио замијенили Источним Сарајевом
    11h 49m
    4
  • Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
    8h 44m
    0
  • Три жене заражене ХИВ-ом током козметичког третмана
    12h 26m
    1