Program manifestacije „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“

22.12.2022. 13:49
0
IZVOR: katera.news

Zvanično otvaranje manifestacije „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“ zakazano je za subotu, 24. decembra, u sportskoj dvorani na Trgu Republike Srbije, gdje će, u 21. 00 čas, koncert održati folk zvijezda Ceca Ražnatović.

Manifestacija koju organizuje opština Istočno Novo Sarajevo traje do 14. januara, a građane očekuju mnoge akivnosti u narednim danima.

Za najmlađe sugrađane, u sportskoj dvorani na Trgu Republike Srbije, biće organizovana Dječija Nova godina u ponedjeljak, 26. decembra u 14. 00 časova.

Božićni turnir u futsalu vraća se u Istočno Sarajevo i igra se u novoj sportskoj dvorani na Trgu Republike Srbija od 27. decembra.

Sutradan će biti organizovana proslava dvanaestog rođendana Dječije biblioteke u 12. 00 časova, a u 19. 00 časova u Kulutrnom centru Istočno Novo Sarajevo planiran je Novogodišnji koncert učenika osnovne muzičke škole.

Božićna akademija odražaće se 4. januara u 19. 00 časova Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo.

Tradicionalno, na Badnji dan biće upriličeno služenje Svete liturgije, kao i večernja služba i osvećenje Badnjaka od 17. 00 časova.

Za Božić će biti upriličena Ponoćna sveta liturgija u hramu na Vranješu i crkvi u Miljevićima, dok će Sveta liturgija u crkvi u Miljevićima početi u 8. 00 časova.

Svečani defile povodom Dana Republike Srpske, krenuće u 14. 00 časova, a u 18. 00 časova je planirana izložba „Živi sjećanje.“ Obilježavanje Dana Republike Sprske završiće se koncertom Policijskog orkestra MUP-a Republike Srpske u 19. 00 časova, na Trgu Republike Srbije.

Koncert „Srpska u srcu“ održaće se dan kasnije u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo, sa početkom od 19. 00 časova.

Trinaestog januara završiće se Božićni turnir u futsalu, a nakon toga slijedi koncert Baneta Mojičevića na Trgu Republike Srbije.

  • Slika
  • Slika
  • Slika

Foto: Opština Istočno Novo Sarajevo

Komentari 0
Povezane vijesti
Doček pravoslavne Nove godine na Trgu Srbija uz koncert grupe „Piloti“ Doček pravoslavne Nove godine na Trgu Srbija uz koncert grupe „Piloti“
Osnovna škola organizovala novogodišnji bazar Osnovna škola organizovala novogodišnji bazar
Počinje „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“ Počinje „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“
Najčitanije
  • Havana - torta nad tortama
    6h 20m
    1
  • Učenik (13) pretučen u osnovnoj školi: "Sina mi je pesnicama udarao otac njegovog vršnjaka"
    21h 38m
    2
  • U Istočnom Novom Sarajevu isplaćena plata od 246.506 KM
    2h 37m
    0
  • Zaboravljeni korijeni: Manastir Liplje - Teslić (VIDEO)
    5h 28m
    0
  • Detalji nesreće na Zlatiboru: Dječak se utopio na bazenu
    19h 29m
    0